tiistai 4. syyskuuta 2012

Valokuva-arkostosta, osa 3

Näyttäisiva olevan alku kesän aikaan saannokset :) Toteutus olisi voinut kyllä jäädä ihan hieman vähemmälle. Noi kärkien glitteri ovat vähän liikaa ja jäivät ikävästi karheaksi. Saimpa näillä useamman naarmun itselleni aikaan. Oranssin ystävän muuten kyllä viihdyin näissä oikeinkin hyvin.
Käytetyt lakat näyttäisivät kuvan perusteella olevan nämä: China Glaze Cross Iron, Color Club Sparkle and Souar ja Daisy Does It, China Glaze Twinkle Lights ja päälle Seche Vite.

Mulla on ollu itselläni sellainen mieli kuva etten olisi juuri ollenkaan noita Color Clubin lakkoja käyttänyt, mutta nyt kun selaisin kuvagalleriaa niin olenhan mä käyttänyt näitä luultua enemmän :) Ovat kyllä laadukkaita lakkoja, täytyy myöntää :)

Nooh, kuins tykkäätte näistä kynsistä?

Muutto sujuu hitaasti mutta varmasti. Tänään ollaankin sitten vaihtelun vuoksi juostu paperi asioilla kaupungissa ja postissa... Mutta eiköhän tää tästä :) Vielä löytyy arkistoista lisää kuvia ja niitä nyt hetken aikaa todellakin postailen :)

3 kommenttia:

 1. nämä on jo esitelty aikasemmin:

  http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2012/07/liukuvarjatyt.html#comment-form

  mutta ei sillä väliä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuups! Niinpäs olikin! Kamala kun tekee niin paljon lakkauksia ettei itekkään näköjään pysy ollenkaan kärryilla ;D
   No kokeillaampa seuraavia vielä tänään... jos vaikka osuisi sellainen lakkaus jota en oo postannut... sillä näitähän on varastossa vielä muutamat :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)