sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Cosmeryan paketti

Niin tosiaan Cosmeryan paketti tuli jo tuossa viikon alku puolella. Kaikkea ihanaa testattavaa sain ja osa on itse ostettuja. Kaikista saatte kuitenkin mielipiteet ja esittelyn :)

Aloitetaan laittamalla paketista kokonaisuudessaan kuva ja sitten esittelyn yhteydessä laitan tuotteesta oman kuvan. Kaikkia en tässä postauksessa esittele, sillä tahdon saada kunnon käsityksen tuotteesta ennen kuin mielipiteeni siitä annan...


Kuvassahan on nyt sitten: Laveran esite jossa muistakin tuotesarjan tuotteista kattavasti tietoa. Ylhäällä Laveran näyte ja tuubi käsirasvasta, tuoksuna Orange feeling (luomuappelsiini ja luomutyrni). FLOW vanilja-appelsiini himalajansuolakuorinta, Born to Bio Tropical mango suihkugeeli, FLOW mansikka palasaippua, Benecos luomiväri ja kynsitarroja joissa kirkkaita ja pinkkejä strasseja...

Aloitetaan Laveran käsirasvalla

Paketista ihan ensimmäinen tuote jota olen kokeillut (viimeksi tänä aamuna laittanut). Tuubissa on 50ml tavaraa, suht riittoisaa. Riittäisi varmaan pidempäänkin mutta tuoksuu todella hyvälle mun nenääni ja tulee ehkäpä siksikin jo käytettyä sitä niin paljon :D Imeytyy nopeasti ja tarvitsee pienen "töräyksen" vain koska levittyy todella hyvin. Tuoksusta vielä sen verran pitää sanoa, etten minä ainakaan ole aikaisemmin tuoksutellut vastavaa tuoksua... tai no tietenkin appelsiinia joo, mutta tuo tyrni antaa siihen todella hyvän säväyksen.
Laveran valikoima on suunnattu herkälle iholle ja 100-prosenttisesti puhtaita luonnon tuotteita, niissä ei ole siis käytetty lainkaan syynteettisiä säilöntöaineita, hajusteita tai aromeja.
Oma ihoni on kuiva, varsinkin näin syys kylmien ja talven aikaan. Myönnän käyttäväni paljon käsirasvoja ja vartalorasvoja. Olen siis kokeillut todella montaa tapausta niin hyviä kuin huonoja... tämä kyseinen Laveran käsirasva sijottautuu hyvinkin kärkijoukkoon top viiteen :)

Itse ostamani tuote. Tämä on lähinnä pojilleni tarkoitettu, mutta olen tätä itsekkin käytänyt. FLOW Mansikka luomusaippua. Pala siis painaa 80g. Hmmmm.... odotin tuoksulta niin paljon enemmän. Joka on siis varsin mieto. Vaahtoaa todella kivasti ja puhdistaa hirmuisen hyvin. Toinen poikani olisi tahtonut maistaa maistuuko saippua mansikalta ;D No, ymmärrettävästi en antanut kokeilla miltä maistuu...
Tilatessani tätä saippuaa valintaani vaikutti muutamat asiat. Tätä kyseistä saippuaa suositellaan pienillekkin lapsille, sopii myös aikuisenkin iholle. Tuotteen takana on kotimainen perheyritys. Ja että tuotteet ovat luonnon mukaisista raaka-aineista valmistetut. Lisä plussana on se ettei tuotteita ole testattu eläimillä.

Kolmas testattu on Born to Bio suihkusaippua, 300ml ja tuoksuna Tropical Mango. Niin kaunis pullo että tätä on ilo säilyttää näkösällä. Korkki on hyvä, aukeaa märillä käsillä helposti ja silti ei valuta kyljelläänkään.
Vaahtoaa hyvin, joskaan ei ehkä ihan niin paljon kuin jokin muu suihkusaippua joka on esim.tavaratalosta. Mutta siis todellakin riittävästi että tuntuu suihkusaippualta. Tuoksu mieto mutta hyvä, oikeinkin hedelmäinen :)
Tuolta Cosmeryan sivuilta lainasin tekstin jossa on Born to Bion tuotteista mm. näin kerrottu:
Turvallisuuden takaamiseksi kaikki tuotteet testataan tiukan valvonnan alla dermatologisin testein 
Kaikissa toimenpiteissä huomioidaan eettisyys ja ympäristöystävällisyys 
Mm. kierrätettävät pakkaukset 
“Puhtaiden” tuotteiden valmistaminen 
Tuotteet eivät sisällä:
Väriaineita, geenimanipuloituja aineita eikä parabeeneja 
Glykolieetteriä eikä fenoksietanolia 
PEGia (polyetyleeniglykolia), EDTAa (etyleenidiamiinitetraetikkahappoa) eikä petrokemian johdannaisia 
Silikonia 
Lauryylieetterisulfaattia

Paljon on tiukkaa asiaa :) Koko tekstiä en sieltä kopsannut... halutessaan sen voi täältä käydä lukemasssa.

Alennuksia löysin... Tässä pari:
2 yhden hinnalla! Body Spa Käsivoide (siis tuo laveran käsivoiden jonka juuri esittelin).
ja
FLOW kuorinta ja luomusaippua SÄÄSTÄ 20%

Ja muistakaahan käyttää hyväksenne tuo blogini sivupalkissa oleva Cosmeryan ale koodi!!!!

Vielä jäi useampi tuote esiteltäväksi toiseen postaukseen. Kuorinta aine on yksi josta haluan paremman tuntuman ennen kuin saatte käyttökokemuksia... olen sitä jo kerran testannut... luomiväri pääsee ens viikolla kokeiluun ja kynsitarrat varmaankin myös... joten näillä asioilla jatkamma jahka tuotteet olen testannut :)

Onkos teillä lukijoillani jotain mielipiteitä luonnon kosmetiikasta? Tai jotain lempi merkkiä joita voisitte suositella kokeiltavaksi Cosmeryan valikoimasta? Oletteko itse huomanneet eroa luonnontuotteiden ja ihan perus "marketti"tuotteiden välillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)