maanantai 1. lokakuuta 2012

Hot Stuff

Nimestäkin voi päätellä mistä on kyse. Models Own julkaisi tuossa jonkin aika takaperin uuden kokoelman Mirroball nimeltään. Lakat ovat todella kauniita ja minä sain niistä sitten kolme Mimosan avustuksella. Kiitos vielä kerran Mimosa :)
Kaikki kolme olen jo kiekolle kokeillut ja niiden perusteella valitsin ensimmäiseksi kynsillene pinkin Hot Stuff lakan. Itse lakkahan ei ole peittävä joten jotakin muuta lakkaa tarvitsin alle. Valintani kohdistui kahteen Golden Rosen matta lakkaan ihan niiden värien perusteella. Matta ominaisuushan ei näissä kynsissä siis pääse näkyviin. Hot Stuff:ia mulla on kynsissä kaksi kerrosta, tahdoin oikein kunnon kuorrutuksen tuota hile sälää kynsille ja nyt kyllä kimaltelee oikein huimasti!!! Päälle Seche Vite tasoittaamaan teräviä reunoja (joita muuten oli todella vähän) jotten niillä vahingossakaan poikiani raapisi.
Seuraavaksi kuvia ja nyt muuten näkee näistä kuvista kuinka eri valaistus vaikuttaa kynsilakan väriin... Tosin lakka on kyllä oikeestikkin sisällä ja ulkona jostain syystä jonkin verran eri värinen...


Tämä on otettu sisällä mun työskentely valon ja salaman avulla.

Tämä kuva on otettu ulkona päivän valossa

Ja tämä viimeinen on otettu ilman salamaan loisteputken valossa...


Käytetyt lakat tällä kertaa siis olivat Golden Rosen matte velvet 110 (musta) ja matte 01 (pinkki), Models Own Hot Stuff ja päälle Seche Vite.

Tänään olisikin sitten paljon tekemistä... Postissa käyntiä, kirjastossa käyntiä, lähetettävien pakettien pakkaamista, kilpailu kynsien taiteilua ja jos vain ehdin niin teen tuton noista folioden laittamisesta kynsille. Ja siihen sitten vielä päälle kaikki muut normaalipäivän jutut :) No ihan kiva kun tekemistä riittää.

2 kommenttia:

  1. ihanat ,ai en tienny et golden rose mattea on pinkkinä ei täällä ole näkyny

    VastaaPoista
  2. Joo, kyllä mä sen bongasin tuolta seppälän ale hyllystä, missä noita muitakin mattalakkoja oli, nyt mulla alkaakin olemaan ne kasassa mitä noista mattalakoista tahdon :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)