tiistai 23. lokakuuta 2012

Huis-huis!!!

Halloween haaste etenee jälleen tänään. Yhden kohdan skippasin tuosta välistä, meinaan liukuvärjäystä. Ja nyt siis vuorossa Witches eli noidat. Vähän hempeämmät sellaiset...


Laatat joista leimailin ovat MiMaxilta ostettu XL-leimauslaatta K Holiday desing ja Cesarsilta ostettu DRK-A. Oikeen naurattaa kuinka paljon olen tuota K-leimauslaattaa nyt käyttänyt, joulun alla varmaan tulee käytettyä yhtä paljon :) Kivoja kuvioita suorastaan!

Lakat joita käytin tällä kertaa on tuo vaalean harmaa mini OPI, en tiedä sen nimee. Oon sen käytettynä ostanut. Kolme kerrosta laitoin ja ei silloinkaan ihan 100% peittävä, mutta onkos se mua ennenkään haitannut? Ei, eikä haittaa nytkään :) Leimasin tuolla Classics metallic 02 sävyllä, toisena leimasin myös nuo noidat ihan Konadin perus mustalla. Päälle Seche Vite. Lievää leimausten leviämistä jälleen, mutta niin lievää etten uusiksi meinaa tehä...

Muistakaa käydä äänestämässä kynsikilpailun osallistujista mielestänne parasta! TÄSTÄ äänestys postaukseen. Ihan kivasti ääniä onkin jo tullut :)

6 kommenttia:

 1. Ompas hauskat! Kiva kyllä tuo laatta, kun löytyy juhlapäiviin kaikkea kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lähinnä tossa laatassa on joulu ja halloween kuvia, mutta myös vähän jotain synttäri ym.muitakin. Mutta tosiaan tykkään tästä laatasta tosi paljon :)

   Poista
 2. :) tosiaan erilaiset halloweeni noidat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kiltit halloween noidat :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)