tiistai 30. lokakuuta 2012

Kesäiset haaveilu kynnet

Idea näihin kynsiini syntyi yhden mun hyvän ystävän facebook tilapäivityksestä, joka kuului suurin piirtein näin: "Kesään vain n. puoli vuotta aikaa." Niin ihana ajatus... olen itse ehdottomasti enemmän kesä ihminen kuin talvi. Joten päätimpä tehdä sitten kynnet joissa saan haaveilla auringon lämmösta ja yhdestä maailman parhaista asioista joka liittyy kesään. Nimittäin jäätelöstä, NAM! Joo ja kyllä mä syön jäätelöä talvellakin, mutta huomattavasti vähemmän.
Sen pidemmittä puheitta kuviin...

 
Kynnet ovat siis tehty näillä: Naturel 2way art pen pink ja white raidat, pohjalla g by glamorous nr.27 (sain tämän lakan muuten vanhemman poikani kummitädiltä, kiitos Suvi) punaisia sydän strasseja ovat ostettu Sanna Taralta, KkCenterHk on antanut minulle testattavaksi nämä ihanat 3D jäätelö kynsikoristeet ja ne ja sydämet kiinnitin Seche Vitellä, samoin kun päällyslakkauksen tein sillä...

Tästä kuvasta näkee hieman paremmin näiden jäätelöiden koon... mittaa siis alle 1cm ja mielestäni vaikka ovatkin  pitkiä niin eivät ole kuotenkaan mitenkään tökerön tuntuisia kynnellä, eivät jää vaateisiin kiinni ja tuntuvat pysyvän muutenkin kynnellä ihan hyvin :)
Tänään taitaa olla muutenkin sellainen päivä jolloin saan kiittää ystäviäni. En tiedä huomasitteko mutta kuvissa on nyt siis vihdoinkin oikeat vesileimat, JEI! Ystäväni joka kävi fiksaamassa mun tietokonettani eilen asensi mulle ohjelman jolla saan nuo vesileimat kuviin nyt erittäin vaivattomasti. Mä oon niin onnellinen nyt... sillä onhan se ollut kieltämättä aika työlästä ne tuolla Paintilla joka kuvaan kirjoitella. Ihanaa kun on ystäviä jotka haluavat auttaa :)

Niin ja mitäs sitten... Joo niin äänestyshän lakkauskisassa jatkuu vielä! TÄSTÄ ohjeisiin ja äänestys postaukseen. Ja nyt huolellisuutta ihan oikeesti noihin äänestys juttuihin. Tarvitsen kaikki pyydetyt tiedot, näillä pyritään karsimaan ne "väärät" äänet... eli osoite, koko nimesi, sähköpostiosoite ja kynsien numero jota tahdot äänestää.... jos et halua syystä tai toisesta osallistua arvontaan niin lisää se viestiin... muuten pyydetyillä tiedoilla lähetetty sähköposti osallistuu arvontaa automaattisesti. Jos tietoja puuttuu...ääni hylätään... samoin jos ääni on esim. lisätty tuon postauksen kommetteihin...
Annettuja tietoja en anna kenellekkään eteenpäin... osoite ja koko nimesi siksi että saan postitettua palkinnon, sähköposti siksi että saan siitä ilmoitettua voittajalle.
Mutta siis ääniä antamaan reippaasti nyt vaan :D

7 kommenttia:

 1. ihanan söpö jätski koriste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään kans noista tosi paljon. Mulla on toisetkin jädet odottamassa tuolla kynsille pääsyä :)

   Poista
 2. Aivan ihanan söpöt kynnet<3
  Alko tekemään mieli myös jätskiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jäde on aina hyvää, mutta parasta kesä helteillä :D

   Poista
 3. Voi on kyllä tosi söpöt! :3 Tuli niiin ikävä kesää <3

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)