keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kone helsingin holo 802

Välillä muutakin kuin halloween kynsiä :) Näitti olevan seuraanvan aiheen oikea päivä 12.pvä joten taidan tehdäkkin ne vasta silloin. Joten tässä välissä saatte sitten muitakin kynsiä tosiaan. Yks juttu mikä muuten ihmetyttää tuossa haasteessa on se ettei siinä oo mitään hämähäkki juttua, musta ne kuuluu kuitenkin aika olennaisesti halloweenin aikaan...
Noo kuitenkin siis tänään päätin vihdoin kokeilla yhtä noista Kone helsingin hololakoista... oon tainnu ne ostaa joskus parisen kuukautta sitten. Osa varmaan muistaakin kun niitä näkyi ihan hirveesti blogeilla ja ainakin facebookin keskustelupalstoilla. Niinhän minäkin niitä muutaman ostin, mutta kun alkoi olemaan syksy ja sateet niin ei oo tullut kynsille laitettua. Hauskaa sinänsä, että nyt teki mieli lakata tällä, koska meillä täällä ainakin on aamusta saakka tihuuttanut vettä ja ollut tosi synkeää.
Kivasti tuo holo efekti kuitenkin näkyy ja kynnet ovat elävän näköiset vaikka aurinko ei paistakkaan. Sain Ihanat Kynnet tilauksen mukana kaupan päälle nuo kynsitarrat jotka laitoin kynsille. Sopivat mun mielestä tosi hyvin tuon hololakan kanssa. Vai mitäs mieltä te olette?

Pari ensimmäistä kuvaa päivän valossa ja loput salaman kanssa otettuja.


Lakkauksen ja tarrojen päälle laiton Sally Hansenin Miximum Growth  Base+Top coat:ia (saatu Pretty.fi) joka muuten on tarrojen päälle Isadoran päälyslakan lisäksi sellainen joka ei tarroja kirpristä. Ja yks minkä oon huomannut vaikuttavan myös tuohon tarrojen reunojen nousemiseen, on se että jos tarrat laittaa vähänkään kostean lakan päällä niin on ihan sama mitä päälyslakkaa siihen päälle laittaa. Reunat nousevat silti... Kukka kynsitarrat siis Ihanat Kynnet verkkokaupasta ja Kone helsinki holograhic 802.

Kuinkas teidän lakkaukset? Tekeekö mieli vielä tehdä tälläisiä kesäisiä lakkauksia vai vain syksy aiheisia/värisiä?

Niin ja sitten muistuttelen tuosta mun lakkauskilpailusta... Aika vähän on tullut osallistujia... Nyt vaan reippaasti tekemään kynsiä. 21.10.2012 on viimeinen päivä osallistua.
 TÄSTÄ pääset lukemaan ohjeet ja katsomaan palkinnot (jotka ainakin omasta mielestäni ovat hyvät).


10 kommenttia:

 1. ihana lakkaus ja nii pitäs osallistua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niin pitäskii osallistua :)

   Poista
 2. Mäkin tein kahteen kertaan ne osallistumiskynnet eri tekniikalla. Ensimmäiset epäonnistui niin piti kokeilla myöhemmin tehdä toiset. :--D
  Ps. Hienot holokynnet! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tekniikka on vapaa nyt tässä kilpailussa, joten sitähän voi tehdä vaikka kuin monet kynnet ensin (sikäli vain jaksaa :D ) ja päättää sit vasta millä niistä osallistuu :)

   Poista
 3. Ompas kivat kynnet.. Ja mun lakkaukset meni pe****leen.. Joten katsotaan kohta uudestaan.

  VastaaPoista
 4. Heippa! :) Laitoin sulle tunnustuksen mun blogiin: http://nailium.blogspot.fi/2012/10/ooooooollaaalllaaaaaaaaa.html

  VastaaPoista
 5. Pitää katsoa jos keksisi siihen kilpailuun jotain, mutta taitaa jäädä kyllä osallistumatta, koska olen niin huono keksimään mitään varsinkaan tuollaisista runoista. :D Mutta aivan ihana palkinto siinä on, joten pitääkin vielä yrittää miettiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitahan vaan miettiä kynnet kilpailuun ja osallistua. Olsi kiva jos osallistujia tulisi enemmän.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)