sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Marmoroidut halloween kynnet

On osan kaksi vuori halloween haasteesta... Eli Watermarble. Mulla ei oo oikeestaan kunnon punaista joten sen sijaan päätin käyttää lisäksi muitakin värejä... Oli meinaan ajatus ensin tehdä vain punaisella ja mustalla tää marmorointi. Mutta kynsistä tuli aika jänskät oikeestaan, lisäksi laitoin vielä muutamia kynsitarroja ja mattasin lopuksi. Aivan putkeen ei marmorointi tällä kertaa mennyt... eipä meinanneet röykäleen lakat levitä kunnolla.
Oikeestaan olin aika yllättynyt kun tuo marmorointi ylipäätään löytyi tuolta haastelistalta, sillä siinä ei oikeestaan oo mitään sellaista mikä liittyisi Halloweeniin. Muuta kuin ehkä tosiaan tuo värimaailma jolla toki voi vaikuttaa paljon. Mutta tulipahan tehtyä nyt kuitenkin.

Lakat joita käytin ovat: China Glaze Papay Punch, Liquid Leather, Vision of Grandeur. Kone helsinki  Holographic 820, aluslakkana Isadoran Clear ja päälyslakkana GOSH Matt Effect Top Coat. Kynsitarrat oon joskus viime vuoden puolella ostanut Ihanat kynnet verkkokaupasta.

Että tämmöiset, eilen tein kynsihuollon ja lyhensin taas omasta mielestäni kynsiä ihan reilusti. On taas hetken helpompi toimia näiden kanssa. Tai ei se siis aikasemminkaan vaikeeta ollut, mutta kuitenkin niitä varoo enemmän kun niissä pituutta. Oli mulla kyllä parista sormesta murtunutkin geeli ja omakynsi (ai-jai ku alhaalta vielä) mitään hajua ei kyllä oo missä vaiheessa ne on napsahtanut. Nooh, teepussi paikkaukset kehiin ja ne ovat lähes uuden veroiset :) Nyt pitää mennä viikkaamaan vaatteet kaappiin, vielä kun hetken tätä ylimääräistä virtaa riittää :D

8 kommenttia:

 1. Sopii tosi hyvin nuo värit halloween-teemaan :)
  Ja tosi söpöjä tarroja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei näistä loppujen lopuksi pöllömmät tullut ;D Pitäs varmaan jaksaa vaan useammin tehä tuota marmorointi jotta hallitsis sen paremmin kun eihän se loppujen lopuksi niin hirveesti vie aikaakaan.

   Poista
 2. Ompas nää kivat. Toi väriyhdistelmä on tosi toimiva ja tarrat vielä kruunaa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, toi kuparin/kullan värinen Kone helsingin lakka vähän arvelutti, mutta se käyttäytyi melkein paremmin kuin muut lakat :)

  VastaaPoista
 4. http://fanny1991blog.blogspot.fi/2012/10/tunnustus-kuka-olen.html Tuolla tunnnustus sulle :))

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)