torstai 22. marraskuuta 2012

Kullan hohdetta ja kärkiin leokuvio tarrat

Harvinaisen neutraalit kynnet, mutta tykkään näistä kyllä todella paljon. Kokeilin lakkaa jota en aikaisemmin jostain syystä ole ehtinyt testaamaan. Meinasi pää hajota... kolmannella kerroksellakaan ei peittänyt vielä kunnolla kynsirajaa ja tällä kertaa todella halusin sen peittoon! Oikein hyvä tilaisuus siis ottaa kokeiluun KkCenterHk:lta saamani kynsitarrat. Näissä on sellainen ohut kimalle tarrapohjalla jonka päällä jotain samettimaista ainetta jolla nuo leotäplät ovat tehty.
Mietin pitkään uskaltaako tuon tarran päälle laittaa päälyslakkaa lainkaan. Mutta kokeilu kannatti. Eivät menneet miksikään ja pysyivät todella hyvin kiinni :)
KkCenterHk:lta saamassani N.NAIL Black And White Leopard Fluffy Stickers arkissa  on siis kahta eri mallia näitä tarroja, ensimmäisenä kynsille pääsivät nuo jotka ovat pyöreitä kärjistä. Paikoilleen laittaminen oli todella helppoa pinsettien kanssa.

Käytettyjen lakkojen määrä on tällä kertaa aika vähäinen siihen verrattuna mitä normaalisti on, mutta siis Wild and Crazy Pink Sherber ja Seche Vite.
Toi Pink sherpet oo mun mielestä ollenkaan pinkki, vaan vaalean kullan värinen... ja siis ei todellakaan oo peittävä. Ehkä valkoisen lakan päällä ihan ok, mutta näin yksisteen en enää varmaan sitä tuu käyttämään...

7 kommenttia:

 1. Kivoja tarroja! Pakko ostaa jossain vaiheessa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiks ookki, ja todellakin helpot laittaa ja liimautu tosi hyvin :)

   Poista
 2. Tosi muikeet kynnet! Teki heti mieli ostaa itselle ja lähteä Korkeasaareen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on vissiin joku eläin kuosi kausi menossa... nytki on tiikeri kynnet (en oo vaan ehtiny näit viel postaamaan...)tosin hopean sinisellä pohjalla.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)