torstai 1. marraskuuta 2012

Näistä piti tulla biletys kynnet...

mutta eipäs tullutkaan ;D Facebookin kynsinaisten ryhmässä Nailiaison bogin Marli oli juuri saanut yhden pakettinsa mukana Orlyn Monster Mash lakan ja kehui sitä kuinka kaunis se on mustan lakan päällä. No mulla itselläni on samainen lakka ja sitähän piti päästä kokeilemaan.
Kyllä kaunis on, se on myönnettävä... :)


Mutta jotain näistä tuntui kokoajan uupuvan. Ihan liian selkeät ja simppelit. No niimpä sitten kyselin vähän lisää ja Marli tekikin jälleen hyvän ehdotuksen lisä koristeluista. Ihan sellaiset niistä ei varmaan tulut kuin Marli aatteli mutta ainakin ovat mun näköiset :D
Lakat joita käytin ovat China Glaze Liquid Leather, Orly Monster Mash, China Glaze Cross Iron, Nail Star 2way pen kupari hile, Wet n Wild Sage In the City ja päälle vielä Seche Vite.

Nooh, joka tapauksessa näistä ei nyt tullut kuitenkaan sellaiset kynnet joilla tuntisin itseni bilettäjäksi joten kynnet ovat jo vaihtuneet :) Huomenna yritän ehtiä vielä ne oikeat bilekynnet teille postamaan. Ja kyllä ovat ihan erilaiset kuin nämä juuri näkemänne :D

Kohta pitäsi alkaa kakun syöntiin... on mun toisen pojan nimpparit tänään. Jotenka huomenna siis uuden postauksen myötä palaillaan. Moikka :)

5 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)