sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Unensieppaaja kynnet

Idea näistä lähti ihan puhtaasti siitä että olen nähnyt jälleen paljon painajaisia ja kävellyt unissani myös (aika kiva huomata aamulla touhunneensa mitä ihmeellisempiä asioita yön aikana...)
Mulla on olohuoneen ikkunassa uniensieppaaja ja kaunis koriste, en pahemmin usko siihen mitä sen oikeesti pitäisi tehdä eli siepata pahat ja ahdistavat unet ja näin taata hyvä unenlaatu. Mutta ei kai vara venettä kaada ;D
Kuten myös näistä kuvista näätte, niin kynnet ovat todellakin lyhentyneet huomattavasti. Geelien pois kasvattaminen on siis alkanut...
Käytetyt lakat ovat Flormar 438 kevät/kesä 2012 kokoelmasta (musta jotenkin syksyinen väri enemmän kun on noin tumma), Color Club Sky High, Konadin leimauslakkoja ruskea, valkoinen, vaalean sininen ja keltainen. Muutamia yksityis kohtia tein Oumaxin valkoisella akryylivärillä ja päälle Seche Vite.

Kuu kuvion leimasin B45 laatasta... ostettu ebayn kautta isomman setin mukana.

Sulkakuviot ovat XL-laatasta OB-J... ostettu cesars shopista.

Pilvet, tähdet ja siepparin sisuskuvio ovat XL-laatasta 30 joka on ostettu MiMaxilta.

Liekkö kynsistä johtuvaa vai vain siitä, että olin tarpeeksi väsynyt mutta näiden teon jälkeisenä yönä nukuin todella hyvin ilman painajaisia ja yöllisiä kävelyjäni... :D

13 kommenttia:

 1. kenties kyntesi toimivat unensieppaajina! :D
  tosi kivat kynnet, jotenkin rauhalliset vaikka ovatkin melko "busy" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo onhan niissä melkoisen paljon kaikkea, mutta kuitenkin samaan aihemaailmaan kuuluvaa :)

   Poista
  2. aivan, sitä juuri meinasin että vaikka kynsillä on paljon "tavaraa", ne sopivat hyvin yhteen eivätkä aiheuta kakofoniaa vaan ovat yllättävän rauhalliset. sopivat siis erinomaisesti uniaiheeseen! :)

   Poista
 2. sä vedit kuule aika sanattomaksi tällä kertaa - IHAN USKOMATTOMAT ! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet, tehe lissää samanaiheisia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meinaatko samalla aihe piirillä mm. intiaani juttui? Eikös nää siepparit siellä aikakaudella oo keksitty? Ja intiaanien tekemiä alunperin?

   Poista
 4. Ihanat kynnet!

  Mun mielestä nää lyhyemmät kynnet on kivemmat, kun ne pitemmät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onhan nää lyhyemmät ihan kivaa vaihtelua noiden pitkien jälkeen. Tosin on vähän hömppä olo välillä näin "lyhkästen" kanssa. Mutta tosi asia on se ettei nuo mun kynnet takuulla tuu kestämään ilman geelauksia noin pitkinä mitä ne oli :) Joten mun on vaan opeteltava elämään asian kanssa ;)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)