maanantai 17. joulukuuta 2012

Kylmät kynnet

Talvisia sävyjä jälleen... ja tietenkin kimallusta. Mitenkäs muutenkaan :D Loppujen lopuksi olivat hieman hermoja raastavat tehdä (vain tuon sini-turkoosin koristelulakan takia, oli päässyt jäsähtämään pulloonsa ja venyi ja paukkui ihan kamalasti), mutta lopputulos oli kuitenkin ihan kiva.Lakat ovat tällä kertaa nämä: Nfu'Oh NFU091 (ostettu Pretty. fi), NailStar sini-turkoosi glitter two way lakka, Kiss koristelulakka Pearl Blue, NailStar hopeinen glitter two way lakka, päälimmäiseksi Seche Vite (ilma tätä kuivuminen ois vieny ikuisuuden...) Kynsitarrat ovat 3D Nail Seal merkkisiä ja olen ne saanut Pretty. fi verkkokaupasta testattavaksi :)
Tässä kuva täydestä tarra-arkista :)
Tekeekö sininen sävy kynsistä automaattisesti talviset mielestänne? Nämä ainakin ovat mielestäni aika kylmän näköiset vaika koristeena onkin kauniita sydämiä.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näytti livenä siltä niin kuin olisivat olleet huurteessa :) Niin ja kiitos :)

   Poista
 2. Upeat kynnet! Ihanat värit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä tulee aika harvoin loppujen lopuksi sinistä lakattua, mutta nytpä tuli oikeen muutamaa sinistä lakkaa kerralla laitettua... ehkäpä teen vielä muutamat siniset talven kunniaksi lisää :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)