lauantai 8. joulukuuta 2012

Ne paremmin onnistuneet kynnet

No niin pysytään periaatteessa samassa aihe maailmassa kuin tuossa Pehvaallen lentäneissä kynsi postauksessakin, tosin eläin kuosi vaihtuu leosta tikruun. Näyttääkö vähän paremmilta?
Näihin olen jopa tyytyväinen :) Vaatetus oli bileisiin musta paita jossa kirkkailla strasseilla pantterin kuva ja varkut. Näistä siis värimaailma.


Ja pienoisesta kiireestä johtuen näistäkään ei ole kuin pari kuvaa samoin kuin lakoista ja leimauslaatasta ei ole kuvaa... :(
No, lakkana olen käyttänyt Color Clubin Lumin-Icecent, leimat Konadin mustalla, leima on XL-laatasta D (jonka olen aikoinani ostanut MiMax:ilta) ja kirkkaat strassit ovat 2mm halkaisijaltaan, strassien kiinnitykseen ja päälyslakkaukseen käytin jälleen mun luotto päälyslakkaani Seche Viteä :)
Nyt voitte siis varmaan jo tästä postauksesta päätellä että oon nyt postannut tässä näitä ns.rästikynsiä ja talvikynnet ovat siis ajan tasalla olevat... nekin kyllä meneepi varmaan tänään poistoon... hinku tehdä uudet on hirmuinen :D

5 kommenttia:

 1. Ihanan sävynen lakka ... hopea uppoaa aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Toi taitaakin olla ainut siniseen taittava hopealakka jonka omistan. Kivan talvinen :)

   Poista
 2. You have great style and are so creative! I love stopping by to see what you have come up with. GREAT nail art design

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much :) I have tried to make the most diverse range of decorating styles, but definitely freehand painting and stamping are the favorite styles.
   Nice to hear that you like to follow the blog, hopefully encouraged to submit a comment for a second time when you visit the visiting my page :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)