keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Antiikkiset hiutalekynnet

Jostain syystä nyt ruskea väri on tetänyt puoleensa enemmän kuin vähän ja miksipä sitä ei voisi käyttää talvisissa kynsissäkin. No tai ainakin mä käytän, sanoi muut mitä sanoi. Mielestäni nämä ovat ihan kivasti onnistuneet, leimauskin näkyi jopa voimakkaammin mitä oletin.
Jostain syystä jälleen en oo tajunnut ottaa lakoista ja laatasta kuvaa. Mutta Käytetyt lakat ovat Color Clubin Antique ted, Konadin pearl white leimauslakka. Laatta on XL-laatta Holiday desing K jonka olen ostanut MiMax:ilta. Monipuolinen laatta jossa on jouluun, talveen, synttäreihin ja halloweeniin liittyviä kuvia. Minulla on ollut todella kovassa käytössä :)
Yritin taas napsia kuvia eri valaistuksessa sillä valaistuksella on kummasti ainakin näiden kynsien kanssa jälleen vaikutusta miltä ne näyttää.
No mitäs piditte?

8 kommenttia:

 1. Tosi kivat! ;D

  Ihanan väriset, kun tykkään muutenkin sellaisesta vanhanaikaisesta tyylistä. :)

  //Sakke

  PS! Tossa tekstissä "Lähetä kommentti" alla, lukee tahi, eikä tai.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   ja tiedän kyllä että siellä lukee tahi... ihan oon tarkoituksella sen kirjoittanut noi, sehän tarkoittaa ihan samaa kuin tai ;) on vain murre sana.

   Poista
  2. Ok. Joo, tiedän.. Eihän vaan aina voi olla varma, että ajattelin jos et ollut vain huomannut. ;DD

   Poista
  3. Ootki muute eka joka on kiinnittäny siihen huomiota. No mulle kyl tulee normaalistikki aika paljon noita kirjoitusvirheitä (on vissiin jonkin näkönen lukisokeus/häiriö), mutta ei tee lainkaan pahaa vinkata, sillä yleensä siihen on oikeesti aihetta :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)