torstai 10. tammikuuta 2013

Juu-u, ne on lyhyet taas

Niin siinä sitten kävi, että kun ei oo enään geelejä tukemassa ja vahvistamassa kynttä niin yksi kynsistä (tarkemmin sanottuna vasemman käden peukalon kynsi) sanoin nips- naps ja lohkes :( Siinä sitten hetken funtsin ja totesin kuin tyhmän näköinen se oli muiden vähän pidempien kanssa ja otin ja lyhensin kaikki kynnet. Nyt mun kynnet ovat siis aivan totaalisen nysät!
Mutta tästähän ei lannistuta! Ehei! Vaan nyt käytetään tilanne hyväksi. Kynsiä, hiuksia ja luustoa vahvistava nappikuuri päälle. Nail Envy käyttöön. Käsien ja kynsinauhojen rasvausta ja öljyämistä entistä enemmän ja mikä parasta voin nyt toteuttaa vihdoin pyynnön lyhyiden kynsien lakkauksista ja koristeluista.
Nyt niitä sitten oikeesti tulee...
Alkaen heti tästä postauksesta :)Käytetyt lakat: Yves Rocher Couleurs Nature Rose Scintillant (on muuten mun yks rakkaimmistani ja vanhimmistani lakoista), Konad pastelli vihreä leimauslakka, Seche Vite ja Oumaxi akryylimaalit.

Leima on XL-leimauslaatasta I, ja ostettu MiMax:ilta.

Eli siis kynnet on toteutettu mun tapaani jälleen yhdistelemällä eri koristelutyylejä. Vaaleanpunaisen lakan päällä leimasin siis vaalean vihreällä tuollaisen "ruusuköynnös" kuvion, jonka päälle sitten maalasin akryylimaaleilla muutamia ruusuja terälehtineen.
Suht harvoinhan mä ruusuja oikeestaan kynsille maalaan, mutta vaihtelu virkistää ja tuli näistä omasta mielestäni ainakin ihan kivat :)
Nyt sitten saa taas opetella elämään lyhyillä kynsillä ja totutella siihen että sormenpäätkin tuntevat huomattavasti enemmän kuin aikoihin. Tuskin samoihin pituus mittoihin tulen enään pääsemään luonnon kynnen kanssa, mut hei, haittaakse? ;D
8 kommenttia:

 1. tosi kivat ja söpöt!
  itellä on ihan nysäkynnet, niin on ihana nähdä taitavien koristelijoiden taiteiluja lyhyille kynsille! kiitos tästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Taitavuudesta ny mee mitään sanomaan, mutta onhan se kiva ihan vaihtelun vuoksi näin lyhkäisillekkin kynsille koristella ja lakkailla. Ja kiva vaan jos muutkin näistä ideoita ja vinkkejä saa :)

   Poista
 2. minua ei haittaa vaik ois nysät ,itellä ei koskaan hurjan pitkät ole ollut ja ne jotka sain kasvatettua on jo hajonnu ,nytki repeilee pahasti molemmat peukalon kynnet ,ehkä tää tästä taas =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaan oudon tuntuista kun ovat näin lyhyet, tuntuu ettei osaa edes enää kirjoittaa kynällä tai tietokoneella. Mutta kyllä se tästä :)

   Poista
 3. Musta on välillä mukava leikata kynnet raa'asti lyhyeksi. Ainakin mulla todella pitkät kynnet menettää muotonsa joten kun kynnet joko kasvaa liian pitkäksi ta yhdessä kädessä on kaksi lohjenutta kynttä leikkaan lyhyeksi. Kasvatusprojektissa on aina jotain omaa viehätystä :D

  VastaaPoista
 4. Kivat on nuo ruusut, tykkään! Se on outoa olla äkkiseltään lyhyillä kynsillä, itselläni ainakin sormenpäät kipeytyy, kun joku kynsi päättää katketa. Priorin muuten vaikuttaa kynsiinkin, huomasin ihan sattumalta, kun hiusten vuoksi sitä aloin syödä.

  VastaaPoista
 5. Kivat kynnet:)
  Minäkin lakkailen ja koristelen lyhyitä kynsiä jos oot mun blogia seuraillut niin varmaan olet huomannutkin:)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)