maanantai 28. tammikuuta 2013

Lakkahylly nro.2

Niin tuossa jo yhdessä aikaisemmassa postauksessa mainitsinkin tuhranneeni yhdet lakkaukset kun aloin tekemään uutta lakkahyllyä. Mun isäni on siis sahaillut mulle rungon osat joulun kieppeilla valmiiksi ja mulle jäi sitten kokoaminen ja pinnoitus :) Eipä siinä mitään. Pora (joka sanoi itsensä sitten irti) ja vasara kyllä pysyy mulla näpeissä. Olenhan valmistunut mm. talonrakentajaksi aikoinaan. Ja kyllä, mä tykkään tehdä itse :D
Tässä muutamia kuvia tuosta pinnoittamisesta, jonka toteutin samalla tavalla kuin edellisen hyllykön kohdalla. Aikaa vievää touhua, mut jälki miellyttää mua.
Eli hirveetä lehtien silppuumista ja paljon erikeepperiä ja tuhottomasti aikaa...


Tarkoitus olisi vielä yksi lakkahylly tehdä lisää, siihen mulla on jo osat valmiina, kun vain saisin ostettua uuden akkuporakoneen niin tekeminen helpottuisi huimasti.
Multa on itseasiassa jo pariinkin kertaan pyydetty että tekisin jonkin sortin postauksen mun säilytys järjestelmästä, ei lainkaan huono idea ja varmaan jossain vaiheessa sen toteutankin. Kunhan vaan saan aikaiseksi. Mutta alimmaisesta kuvasta saa nyt ens alkuun jotain käsitystä :) Ja ennen kuin kukaan ehtii sanomaan että lakkoja ei saisi auringon valossa säilyttää, niin sanon että tämä on oma päätökseni ja ei tulis mieleenkään vetää mitään verhoa noihin hyllyjen eteen. Ne ovat minulle myös sisustus elementti ja nautin kun saan katsella kauniita lakkojani. Olen ylpeä niistä!
Kolmennen hyllyn myötä saankin lähes kaikki lakkani seinälle ja sieltä on huomattavasti mukavempi valita kynsille tulevat lakat kuin laatikosta :)

21 kommenttia:

 1. Voi juku :) Mun tarvis kans saada tollaset systeemit niin ei tarvis pikkukoreista yrittää etsiä.

  VastaaPoista
 2. Ihanat hyllyt ,tarttisin myös =)

  VastaaPoista
 3. tosi nättejä hyllyjä :) ja ihanan monta color clubia sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eihän noita viel kovin montaa mun mielestä oo... tavoitteena hommata viel PAAAALJOOON lisää ;D

   Poista
 4. ihanan näköinen nurkkaus! lakkahylly on ihan yhtä kaunis sisustuselementti kuin esimerkiksi taulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on kyllä vallannut olohuoneesta melkein puolet seinä pinta-alasta, mutta minkäs teet on vaan niin rakas ja ihana harrastus <3

   Poista
 5. tosi hienot hyllyt ja näkee mitä itseltä löytyy eikä tarvitse etsiä mistään laatikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään kans näistä ja nää on ihan "mun" näköiset kun ovat omien käsien tekemiä :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Ihanan värikäs hylly kun päällystit noilla lehtileikkeillä! :) Munkin on tarkoitus yksi pahvilaatikko nyt päällystää lehdistä leikellyilla kuvilla, et näyttäis kivemmalta. Kyllähän noi lakat näyttää niin hienolta kun on tolleen esillä! Itsekin kovasti haaveilen lakkahyllystä, jos sit vaikka kun pääseee muuttamaan täältä opiskelupaikkakunnalta seuraavaan paikkaan, niin yrittäis kehitellä jonkun hyllyn lakoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo eihän sen hyllyn tosiaan tarvitse olla vain valkoinen tai muutenkaan yksivärinen. Jotenkin vielä toi kirjaväri tasoittuu kun siinä on kirjavat lakat paikoillaan :)

   Poista
 8. minkä kokonen toi on ja minkä verran siihen mahtuu lakkoja? mullakin tää on meinaan toivomuslistalla : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no toi pienenpi on 51,5cm levee ja 97cm korkee... isompi 84 levee ja saman verran korkeutta...syvyys on 6cm ja se kuinka paljon siihen lakkoja mahtuu riippuu tietenkin hyllyjen määrästä ja lakkapullojen koosta... mutta nyt voisin heittää jotain arviota suht normi koon pullojen mukaan niin pienenpään menee n.120 ja isompaan n.200 lakka pulloa :)

   Poista
 9. Tosi ihana idea. :) Mul ei oo noin paljon lakkoja läheskään, eli toistaseks pelkät laatikot rittäny hyvin. :D Sit ku tulevaisuudessa on enemmän lakkoja, ois ihana joku hyllykkö jossa on peilipintanen tausta. ♥

  Huomasin tossa et aika paljon yhteistyökumppaneita oot löytäny kynsimiittiin, vau :D Onko tullu mitään uutta tietoa/ ohjelmaa tapaamiseen liittyen? Oisitki kyl varmaan jo ilmotellu tapahtumasivulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Peili oiski aika magee juttu viel tossa taustalla, mutta nyt on jo siihen liian myöhästä.
   Juu ihan kivastihan noita yhteistyökumppaneita ollaan saatu, toivottavasti tulis vielä muutama lisää :)
   Eipä oo ohjelma vielä varmistunu, ootan Sokokselta vielä päätöstä josko sieltä saataisin joku esittelemään meille kynsituotteita, mutta tosiaan inffoon sitten sinne tapahtuma sivulle kun saan varmistuksen asiaan.
   Nyt mulla on pitäny kiirettä asunnon myynnin kanssa. Saadaan se vihdoinkin nyt myytyä :D

   Poista
 10. Ihana hylly, ihanan värinen! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)