torstai 31. tammikuuta 2013

Ns. farkku sinistä

Aivan älyttömän kiva murrettu sininen lakka. Semmonen vähän harmahtava jopa, mutta kuitenkin mulle tulee farkut näistä heti ensimmäisenä mieleen. Nää ei nyt ehkä oo ihan parhaimmastä päästä onnistuneet kynnet. Semmoiset kaukaa kauniit ennemminkin. Mutta joo, tarvitsen harjoittelua hieman enemmän tuohon mun uuden Nail Desing Pen:in käyttöön. Oon lähes kaikki koristelut ennen hoitanut siveltimellä ja kynä tuntui uutena hieman oudolta käsissä kun oli niin paljon paksumpi. Kynän ostin MiMax:ilta ihan vain kokeilun halun takia. Seuraavalla kerralla uskoisin että jälkikin on jo parempaa, harjoitteluhan yleensä tuottaa tulosta :)Oikea käsi josta myös aloitin koristelun. Vertaa vasempaan niin jälki melko erilaista jo...

Käytetyt lakat: L'oréal 621, Nail Desing Pen White ja Seche Vite

3 kommenttia:

 1. toi kynähän vaikuttaa tosi mielenkiintoselta, ite en ollenkaan osaa siveltimillä maalata niin tommonen vois olla parempi:) onko toi kuitenkin ihan laadukkaan tuntunen, tai silleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh oskon että jälki tulee olemaan todella kaunista jahka saan vain tarpeeksi harjoitusta sen kanssa. Kynähän on kosteana vesiliukoinen, joten sitä pystyy vielä "virheen" sattuessa kostealla paperilla pyyhkimään ja korjaamaan sen jälkeen. Tosin jälki kuivuu melkoisen nopeaan :)
   Minulla ei ole vertaulu kohdetta mutta itsestäni kynä tuntuu kyllä ihan hyvältä. Takuulla tulee lisää postauksia vielä kynällä taiteiluista, sillä nyt on hirmuinen vimma tämän kanssa taiteilla. Ostin myös hopean värisen kynän, sitäkin pitää päästä kokeilemaan :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)