tiistai 8. tammikuuta 2013

Paljon hehkutettu Fantasy Fire

Niin pitihän munkin tämä hommata. Pullossa ihan sairaan kaunis lakka. Yksinään kynnellä, no suoraan sanottuna pettymys. Tähän oon lakannut kolme kerrosta, neljättä en enää jaksanut. Kesällä varmaan multi chrome ominaisuus pääsee paremmin esille. Nyt ei oikeestaan juurikaan muuta kuin suorassa ja kirkaassa valossa. Annan vielä pari mahdollisuutta lakalle... toisen lakan topperina ja sitten ootellaan kevät aurinkoa... jos ei vielä silloinkaan vaakuuta niin myyntiin menee.
Kuvista huomaa taas ton lilan lakan vaikeuden... joissain kuvissa näyttää suht oikeelta, salaman kanssa ihan siniseltä. Ei voi mitään ku kamera ja valot on mitä on. Se päivänvalo lamppu olis kyl melko must hankinta näin talvea ajatellen. Kamalasti jäi myös näpeille näköjään tota keltaista leimauslakkaakin (kertoo aika paljoin valaisusta...). Mutta näillä siis otettiin uusi vuosi vastaan.

Lakat siis ovat MaXfactor Fantasy Fire, Konad keltainen leimauslakka ja Seche Vite. XL-leimauslaatta on Apipila 01 ja sen olen ostanut MiMax:ilta.

4 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)