tiistai 5. helmikuuta 2013

Karppikynnet

Ja nyt ei tämä juttu liity millään tavoin karppaamiseen vaikka siitäkin on kyllä hyviä kokemuksia :D Vaan kai nuo water decalsien kalat ovat Karppeja (en oo kyllä ihan varma..)  Pohjalla siis vaalean harmaan lakka, jonka muistelin olevan ihan creme vaan eipä ollutkaan. Siinä on kyllä shimmeriä, mutta melko vähän. Tää on kyllä yks mun kauneimmista harmaista lakoistani. Päälle leimasin vaalean vihreällä lakalla tuollaisen kuvion, on nyt esittävinään jonkin sortin alloon kuohuja (mulla on taas ollut mielikuvitus kehissä näitä tehdessä), päälle sitten nuo KkCenterHk:lta saamani water decalsit :) Ja päälyslakkaa... Harvemmin mulla oikeestaan tulee yhdisteltyä leimaamista ja decalseja mutta nyt sitten sitä vuorossa.
Käytetyt lakat ovat siis China Glazen Pelican gray, Konad vaalean vihreä leimauslakka, laatta jos leima on on  B65 (ostettu muistaakseni ebaysta) ja nuo water decalsit tosiaan KkCenterHk:lta testatuksi saatuja. Kuva on niistä hieman epäselvä, joten alla toinen vähän parempi :)
Noh, mitäs mieltä olette. Tuliko näistä liian sekavat kun yhdistelin kaksi eri koristelu tyyliä? Mua ne ainakin miellyttää ihan kivasti :)

11 kommenttia:

 1. Todella ihanat kynnet. <3 Ei ole tullut mieleenkään testata decalseja leimauksien päälle, mutta toimii todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä vähän ensin pelkäsin että noi leimat näkyy ton decalsin läpi, mutta eipä näkyny :)

   Poista
 2. Nää on kivat! Mullakin on karpaamisesta hyviä kokemuksia. :)

  VastaaPoista
 3. Siis nää on kivat! Mullakin on karppaamisesta hyviä kokemuksia. :) ja p.s. jos tää tulee 2x niin tässä kommentoidessa Bloggeriin tuli joku ihme virhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näyttipähän tuo tulevan kahteen kertaan, mutta haittaako se? Ei mua ainakaan :D Karppaaminen on kyllä ollut mulle aika jees juttu, tosin nyt on kyllä päässyt hiipimään noita hiilareita ruokavalioon vähän liikaa. Pitänee ottaa itteään niskasta kiinni ;)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)