lauantai 16. helmikuuta 2013

Kinetics Try Me geeli aloituspakkaus testauksessa

Sain Kynsitukku.com kaupasta parin kynsilakan kanssa tämän Kinetics Try Me geeli aloituspakkauksen testattavaksi. Ystäväni suostui mielellään "koekaniiniksi" sillä minähän itse yritän epätoivoisesti kasvattaa tällä hetkellä luonnon kynsiäni. Paketissahan on tosiaan melkein kaikki mitä tekemiseen tarvitsee... ei tietenkään uv-lamppua, viiloja tai puhdistus lappuja ja koristeita, mutta ne mitä itse kynnen rakentamiseen tarvitsee.
Kokemuksena näiden geelien käyttäminen ei ollut hankalaa. Tosin geelit olivat paksumpia mitä itse olen tottunut käyttämään, ja siksi viilaamista kaivattiin hieman enemmän. Paketin mukana tuli myös natural värisiä kynsitippejä. Ystäväni halusi ihan kunnolla valkoiset, joten käytössä olevat tipit ovat omista varastoistani.
Aikaa meni hieman normaalia enemmän kuin tavallisesti mulla on geeli kynsien tekemiseen menee. Purkkien nimet olivat tietenkin erit mitä omissani ja niinpä hieman jouduin mietiskelemään missä järjestyksessä mitäkin kynnelle laitan. Onneksi Kynsitukku.com sivuilta löytyy hyvät ohjeet :) Vaikka ovat englanniksi niin minäkin ymmärsin ohjeet hyvin. Ovat siis selkeät.
Lopputulos näyttää tällä kertaa siis tältä:


Kuvassa on käytetyt tuotteet. Kuvasin ennemmin tuon paketin kannen kuin jokaisen purnukan erikseen. Koristeina käytin turkoosia hilettä (näyttää valitettavasti tässä kuvassa ihan siniseltä) ja hopean värisiä niittejä.
kaiken kaikkiaan olen settiin ihan tyytyväinen ja varmasti lopputuloskin paranee käyttämisen ja harjoittelun myötä. Aloittelijoille varmasti ihan hyvä setti :)

15 kommenttia:

 1. Nää on aivan mielettömän upeet! :)

  VastaaPoista
 2. Olisit kysynyt multa apuja noiden purkkien kanssa, oonhan sentään käyny Kineticsin koulutuksen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän mää siihen hätään sitä muistanu :( Vaikka onhan siitä tosiaan ollut puhetta useemman kerran. No onneks ne ohjeet löytyi, lähinnä oli se uunitusaika semmonen josta olib vähän epävarma. Sit tuos setissä oli se nyde geeli, jota en oo ikänään käyttäny. Mut yllättävän helppoa oli senkin käyttö :)

   Poista
 3. Kauniit kynnet tuli! :) Kiva oli lukea testikokemuksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kesto ei vaan oo kuulemma ollut kovin pitkäikäinen :( Joten vanhassa geeli merkissä taidan pysyä. Oon kyllä vähän yrittänyt etsiä tietoa tuosta silkkikuitu tekniikastakin, kiinnostais kovasti sekin opetella :)

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet, tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ulkonäkö miellyttää munkin silmää kovasti :)

   Poista
 5. Tosi söpöt, etenkin nuo timangit :3 Kivalta näyttää tuo glitter-osio myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos-kiitos :) Noi on oikeesti tommosia hopeisia niittejä. Hyviä itseasiassa tonne geelin alle kun eivät oo niin paljoo koholla kuin tavalliset strassit, tykkään muutenkin käyttää niitä ihan peruslakkailuiden koristeluun :)

   Poista
 6. Hei, tiedän että tämä on vanha postaus, mutta löysin tämän äsken googlettamalla. Olen ostamassa jotain ensimmäistä settiä itselleni, mietin että kauanko nämä Kineticsit kestää kynsissä? -Pauliina
  Jos käytät jotain muuta geeliä osaatko suositella aloittelijalle?

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)