torstai 28. helmikuuta 2013

Kultaa ja pitsiä

Jälleen yksi testaukseen saamista tuotteista pääsi kynsille. Sain Ecobeauty kaupasta muutaman lakan. Sävyt ovat tällä kertaa minun itseni valitsemiani. Merkit ovat minulle entuudestaan tuntemattomia, joten en oikeesti tiennyt mitä odottaa. Ensimmäisenä näistä pääsi kokeiluun Kure Bazaar: Or Pur niminen täydellisesti ensimmäisellä kerroksella peittävä lakka. Jostain syystä mulle tulee aina hinku yhdistää kultaa ja violettia, mutta tällä kerralla en langennut kiusaukseen, vaan valitsin kaksi eri tyyliä koristella kynnet. Peukalossa, keskisormessa ja niemettömässä on water decalseja. Nämä ovat semmoisia "jämä" paloja jotka on jostain syystä vain jäänyt käyttämättä. Ne on ostettu ebaysta. Kynnet näyttivät kieltämättä hieman hupsuilta kun etusormessa ja pikkurillissä ei ollut mitään, joten kaivoin leimauslaatta kokoelmastani Konad m57 laatan esiin. Ilokseni huomasin että verkkokuvio oli läshes samankokoinen kuin decalseissa. Leimaamiseen käytin Konadin mustaa leimauslakkaa.
Water decalseista ei tosiaan ole nyt tässä kuvaa, sillä ne napottaa kynsien päällä. Lakat Kure Bazaar Or Pur, Konad musta ja päälle yhä Seche Vite. Leimaus laatta siis m57.

Sen verran vielä haluan kertoa tuosta uudesta testattavasta lakastani että kyseessä on sellainen lakka jossa kerrotaan olevan huomattavasti vähemmän kemikaaleja. Lakan raaka-aineista on 85% peräisin luonnosta. Siinä on mm. käytetty puuvillaa, perunaa ja vehnää :)
Ja tämähän ei kuulosta minusta lainkaan hullummalta, varsinkaan kun lakka on todellakin näin laadukas ja hyvä. No jokatapauksessa tuolta lakan linkin takaata pääset tarkastelemaan lakan INCI:ä tarkemmin jos haluat.

7 kommenttia:

 1. Kiva lakka ,omistan myös muutaman kyseiseltä merkiltä.Tykkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mulla oottaa testausta tuolla vielä Hipster samaiselta merkiltä. Pullossa näyttäisi olevan aika nätti vaaleiden farkkujen sininen :)

   Poista
 2. kivat leimailut ja kaunis lakka , mie tykkään :)!
  Vesi kielellä ootan teiän miitti postauksia ja harmittaa rutosti, kun en ite päässy paikalle , ihan mun tuuria .. damn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Niin eihän siihen miittiin mee enää kauaan. Vähän jänskättää jo :)Lahjapussit on lähes valmiit ja odottelevat ylihuomista tuossa mun vieressäni. Täytyy kyllä olla oikein iloisesti yllättynyt kuinka moni yritys halusi lähteä sponsoroimaan tätä mun järjestämääni tapaamista ja oon niin iloinen että tää vihdoin järjestyi. Onhan tässä jo kaikkea kurjuutta ollutkin tälle syksylle/talvelle ihan tarpeeksi. Mutta nyt viikonloppuna nautin oikeen roppakaupalla saman henkisestä seurasta ja lakkojen kärystä :D

   Poista
 3. Kivat kynnet! Hyvä idea leimata Konadilla noiden tarrojen lisäksi :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)