torstai 14. helmikuuta 2013

Kynnet ystävänpäivälle

En halunnut kokonaan vaaleanpunaisia sydän höttö kynsiä tehdä tänä vuonna sillä en ole rakastunut (tai tietenkin mun omia kullan murujani rakastan yli kaiken) kehenkään tiettyyn... Tuntuu lähinnä oudolta juhlia millään tavalla koko ystävänpäivää... mutta ystäviähän mulla on onneksi joten siksi en kuopannut päivää tänäkään vuonna. Jotenkin olen jo pitkän aikaa mieltänyt tämän päivän erillä tavalla. Olenhan aikoinaan exäni kanssa mennyt ystävänpäivänä kihloihinkin. No, tänä päivänä pidän sitäkin ihan kunnon erehdyksenä.
Anyway, piti kynsille kuitenkin jotain sydämiä saada, joten tein sitten tuollaisia seinään levinneitä märkiä sydämiä :DDD Ja sitä mistä toi pohjalla oleva väri maailma tuli mieleen ei oo hajuakaan. Piti vaan saada jotain pirteää. Noi on siis ihan lakan siveltimellä lakattu, ei silleen tavallisesti töpöttelemällä liukuvärjätyt.
Lakat ovat tällä kertaa Isadora Marzipan, Flormar 2012 Spring & Summer 446, Eveline Happy Colours 497, Naturel 2way art pen Pink, Konad valkoinen leimauslakka ja päällä Seche Vite. Leimauslaatta on Konad m21.

Muuten päivä onkin mennyt puhelimessa lärpätellessä, poikien kanssa käytiin kävellen kaupassa (ostettiin ystävänpäivä kakku jälkkäriksi) ja käytiin pulkkamäessä. Jopas vain ruoka maittoi kunnolla :) Nyt ilta otetaankin rauhallisesti.
Siinäpä sitä tällä erää... Ja jos ihmettelette kuin kuvista puuttuu vesileimat... noh, vaihdoin konetta ja täs uudessa ei oo sitä ohjelmaa millä oon leimannu kuvani. Ja olin oikeesti niin laiska etten jaksanu Paint:illa alkaa vääntämään niitä tekstejä noihin kuviin... seuraavat meinaan leimata toisella koneella, ja siirtää sit tikulla tälle koneelle. Menee vaikeeksi joo-o, mutta jospas ystäväni ulkomaan matkailija sitten kun koti suomeen palailee ehtis mulle sen ohjelman tulla asentamaan... Toivotaan parasta :)

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ kaikille ihanille lukijoilleni <3 

4 kommenttia:

 1. Söpöt ja hyvää ystävänpäivää

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet <3 , oikein hyvää ystävänpäivää sullekkin Mirja <3 !

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivän jälkeistä päivää! Onneksi pojat ja ystävät ja me lukijat piristää päivää ja parempi mies astuu sun elämään jossain vaiheessa <3

  Ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)