lauantai 2. helmikuuta 2013

Mulla on ilmeisesti kylmät sormet

Niin myös minä olen hommannut monen muun lisäksi tuollaisen Mood Struck-kynsilakan. Omani olen ostanut Mimax:ilta. Värin vaihtuminen perustuu siis lämpötilaan. Ja omani vaihtaa väriä oransista keltaiseen. Pullossa lakka on aivan oranssia huoneen lämpöisenä. Seuraavissa kuvissa näkyy tuota värin vaihdosta...
Kynnet lämpimän veden jälkeen...

Kynnen kärjissä näkyy jo hieman muutosta ku n sormet alkaa jäähtymään

Väri on nyt vaalean oranssi jo

Ja tässä siis nämä mun kylmät sormeni joissa ihan kunnolla oranssi lakka :D 
No toki siis väri kävi ihan luonnostaankin välillä keltaisena :D Olen käytänyt kylmän veden alla kättäni viimeisessä kuvassa. Mutta aika kiva värin vaihtelun saa kyllä tällä lakalla aikaiseksi.

Ja näihin kynsiin käytetyt tuotteet ovat: Mood Struck MS04- Orange to Yellow, Konad keltainen leimauslakka, Seche Vite. Leimauslaatat ovat BM04 ja Konad m55.

Vaihtelu virkistää ja näiden kanssa sitä tosiaan sai :D

6 kommenttia:

 1. Cool lakka! Itsellekin kelpais :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää olikin tosi kiva, vois kyl tilata toisenkin värisen. Onneks värivalikoimaa on ihan kivasti :)

   Poista
 2. Tää oranssin ja keltaisen välillä vaihteleva lakka on kyl kivan näköinen! Mulla on kanssa pari tuollaista lakkaa. Jotenkin tota lakan värin vaihtelua on vaan niin kiva seurata. :D Ja käsien pesu oli aina tosi jännä juttu kun lakka vaihtoi väriä. Halvat huvit.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah-hah, et oo ainut jolla on halvat huvit. Tulipahan muuten pestyä käsiä oikeen urakalla näiden lakkojen kanssa. Välillä hilluin pihallakin ilman hanskoja että värin muutoksen pääsi näkemään... ja nyt sitten pukkaa flunssaa päälle...

   Poista
 3. Hauska lakka ja lakkaus! Lämmittääköhän kesällä ulkona ollessa aurinko kynsiä sen verran että efekti muuttuu..? Tuollaista olisi kyllä kiva itsekin testata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Uskoisin että lämmittää, sillä kyllä mullakin ihan ilman käsien pesua tuo väri vaihteli kynsissä tosin tietenkin hitaammin. Sitten kun on pidemmät kynnet niin tällä lakalla saa tosi kivasti aikaiseksi ns. liukuvärjäykset kynsiin kun kynnenkärki on viileämpi.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)