tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen lahjapussin lakka kynsille

Ihan ensimmäiseksi lakaksi valikoitui pussista Candyshopin lahjoittama Butter London lakka. Sävy on nimeltään No More Waity, Katie. Harmaalla pohjalla vaalean liloja glittereitä. Tässä esimerkki lakasta millaisista itse pidän. Ei aivan jokaisessa kokoelmassa kävele vastaan :)
Laatu on ihan hyvä, korkin kanssa pähkäilin jonkin tovin miten se toimii, mutta sain auki ja pidän ratkaisusta. Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa ja tällä kertaa ihan ilman koristeluita. Ei kaikki lakat sitä todellakaan vaadi.
Mulla on nyt tämän lakkauksen alla vaalea geelilakkaus joka ihan himpan reunoilta kuultaa, mutta ihan näin livenä mua ei ainakaan se häiritse.Salamalla otettu kuva

Luonnon valossa


Candyshop:issa on nyt kaikki Butter Londonin tuotteet -40%, kannattaa käydä vilkaisemassa valikoima, sillä lakat ainakin ovat oikeesti väreiltään sellaisia etten läheskään kaikkiin ole itse törmännyt muualla. TÄSTÄ suoraan sinne.
Oletkos itse vastaavan väriseen lakkaan törmännyt muualla ja onko sinulla kokemusta Butter Londonin lakoista? Minulle itselleni tämä lakka on meinaan ensimmäinen tältä merkiltä ja haluaisinkin mielellläni kuulla teidän mielipiteitänne :)

9 kommenttia:

 1. ihanan näköinen! värit sopivat jotenkin todella hyvin Kate Middleton -teemaan :) ihanaa, että jotkut valmistajat jaksavat vielä panostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja tää on todellakin sellainen mihin väri yhdistelmään en oo aiemmin törmännyt. Kävi kyllä tzägä että sain just tän :)

   Poista
 2. Olen hyvin kiintynyt butter LONDONeihin. Minulla on niitä muutama. Nimet ovat hauskoja, korkit ovat kivoja. Merkki on ollut monessa mielessä edelläkävijä kynsilakkamuodissa. Ihanat laadukkaat ja trendikkäät lakat. Haluaisin ehdottomasti lisää buttereita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän sun kannattaa ale hyödyntää ehdottomasti ;D Mäkin taidan tehdä sinne tilauksen, jos vain osaisin päättää mitä sieltä tilaan :)

   Poista
  2. No nythän sun kannattaa hyödyntää ale ehdottomasti :D Mäkin oon ajatellut tehdä tilauksen... vaikeuksia vain päättää mitkä niistä haluan ;)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)