sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kynsimiitin tunnelmia

No niin tässäpä lupaamani postaus itse kynsimiitistä. Likipitäenkään kaikki kuvat ei ole minun ottamiani, mutta sain luvan Kirsiltä, Siniltä ja Tealta käyttää myös heidän ottamiaan kuvia omieni lisäksi :) Kiitos tytöt teille oikein paljon.
Eli meitähän oli yhteensä 12 naista, yhdistävä tekijä että olemme kaikki Uudenmaan kynsiharrastajissa facebookin puolella ja toki tuo kaikkein ihanin harrastus: kynnet, kynsilakan poistoaineen käry, toinen toistaan upeammat kynsilakat... ylipäätään kynsien tekeminen ja koristelu.
Vaikka jännitin hirveesti tapaamista alkuun, niin aivan turhaan. Juttua riitti, hymyjä sitäkin enemmän. Ruoka maistui kaikille ja lahjapussien sisältö oli kaikille mieluisa. Toki pientä vaihtokauppaa käytiin, mutta sehän on ihan normaalia. Eivät kaikki pidä kaikista väreistä ja kaikkihan ei meistä edes tee geelikynsiä...
Postauksia on tullut miitistä muiltakin osallistujilta kuin vain minulta.
Laitampa tähän listaa muiden blogeista myös... voitte sieltä käydä kurkkimassa heidän aatoksia tapaamisesta :)

Janinan: http://s0happyic0ulddie.blogspot.fi

Ja nyt niitä kuvia itse tapahtumasta :)

Kirsin ottama kuva tarjoiluista. Me olimme sopineet että homma hoituu nyyttäri periaatteella. Kaikki ruoka oli hyvää ja sitä oli todellakin tarpeeksi :)

Sinin ottama kuva myöskin. Nämä ovat minun tekemiäni Cupcakeja...

Sinin ottama kuva jälleen :) Miitin juomapuolta, lisäksi oli tietenkin halukkaille kahvia.

Sinin ottama kuva :) Hyvää oli!

Minun ottama kuva, josta syystä minua ei siis kuvassa näy, muut osallistujat ovat kyllä tässä kaikki :)

Sinin kameralla otettu kuva... Freya nappas, niin minäkin pääsin potrettiin mukaan :)

Sinin ottama kuva Geelilakkaus setistä joka saatiin Top-Kosmetiikalta kokeiltavaksi.

Minun ottama kuva. Näinhän se on, kynsien tekeminen ei ole vakavaa touhua lainkaan vaan hymyssä suin kokeilimme ja vaihdoimme kokemuksia.

Sinin ottama kuva. Geelilakkaus kokeilut jatkuvat :)


Sinin ottama kuva. Led-uuni onkin hieman erin näköinen mitä tavallinen uv-uuni.

Tean ottama kuva. Tarkkaa keskittymistä :) Hyvä siitä tulee :D

Kappas kappas. Mitäs sitä siinä??? Nooo meidän lahjakassithan ne :D Vesileimastakin voi päätellä että kuva on mun ottamani. Siinäpä ne odottelivat aamulla tulijoita :) Kassit arvottiin, sillä niissä oli hieman tuotteiden kanssa eroa keskenään....
Tea on näpännyt tämän kuvan. Tässä lahja pussit on jo arvottu ja tutkaileminen on päässyt alkamaan :)

Minun ottama kuva. Mitähän täältä löytyy?
Tean ottama kuva. Toinen arvonta on käynnistynyt. Nyt vuorossa sellaisia tuotteita joita kaikille ei ollut samanlaisia...Sinin ottama kuva. Jokainen sai nostaa kaksi arpa lappua.

Tälläistä kuva satoa... voi olla että laitan vielä lisää jossain vaiheessa jahka saan lisää kuvia käytettäväksi. Seuraavassa postauksessa sitten tutustumme paremmin lahja pussini sisältöön :) Siis ihan tajuton määrä kaikkea kivaa! Varmaan siinä esittelenkin ekan kokeilemani lakan... ja näitähän sitten tulee jatkossa lisää sitä mukaa kun vaan ehdin niitä kynsilleni lakkaamaan :)
Muutamia (siis 6kpl) lakkoja tuli myös ostettua, meillähän oli myös ns. kirppari miitissä. Niitäkin tulee kynsillä näkymään... Nyt on siis postauksiin aiheita paljon ja pyrin tosiaan niitä suht pikaiseen tahtiin esittelemään.

Seuraavaa kynsimiittiä naisten kanssa jo suunniteltiin kesälle, tosin se tulee olemaan vähän pienenpi muotoinen tapahtuma... mutta todella ihana huomata että siihen on myös halukkuutta. Tulemme varmasti jatkossakin pitämään yhteyttä. Ja mikä parasta vihdoin pääsin tutustumaan kasvokkain sellaisten ihmisten kanssa joiden kanssa olen jo facebookissa ja blogimaailmassa pitkän aikaa jutellut ja vaihtanut mielipiteitä.

Geelilakkauksista on tulossa tutomainen postaus myös, jahka saan sen vain naputeltua koneelle. Kuvat oonkin siihen jo ottanut.

Ai niin ja saanhan mä tuolta kynsinaisten ringistäkin tämän kuun aikana huimat 11 pakettia!  Kolme olen jo saanut ja kuukausi on vasta alussa. Hihiiii!!! Mä en oikeesti tiiä miten päin olisin! 

Kiitän vielä kerran kaikkia tapaamiseen osallistuneita naisia, Kiitän myös yhteistyökuppaneita. Te teitte tästä mahdollista :)

6 kommenttia:

 1. Näyttää olleen mukavaa, mä eilen tien päällä ollessani oikein ajattelin teidän kynsimiittiä miettien että olisipa ollut kiva olla mukana. Ehkä vielä joskus. :)
  Noi goodiebagit on kyllä herkullisen "muhevia", eikä kyllä tarjoilupöydän cupcaket jää yhtään kakkoseksi, nams!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oikeinkin mukavaa oli :) Muistankohan ihan väärin että laskin saaneeni 27 lakkaa kaikkinensa... siis tää sisältää myös arvonnasta saadut lakat :) Sitten tuli vielä vähän muutakin koristelu tarviketta+ käsiravoja... mutta tosiaan tuun tekemään pussin sisällöstä ihan oman postauksen :)
   Vieläpä noita cupcakeja muutama on jäljellä, mutta tuskimpa niitä enään huomisen jälkeen on :) Voi mun takamus parka! Se pääsee taas leviämään pahasti tämmöisen syöpöttelen jälkeen :D

   Poista
 2. Noi sun tekemät cup caket <3 Jo yksinään niiden takia olisin halunnut asua vähän lähempänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noihan ei oikeesti oo vaikeita tehdä :) jotain perus muffinssi taikinaa ja kuorrutus se vasta helppo onkin tehdä. Kukat on tehty muoteilla sokerimassasta ja muut koristeet suoraan purkista :) Mutta todella kiva kuulla että hirmu moni on tykännyt niistä :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)