perjantai 1. maaliskuuta 2013

No nyt on muuten kimallusta niin että silmiä häikäsee

Tässähän on ollut nyt useemmassakin blogissa pinnalla nämä Golden Rosen Jolly Jewels lakat. Joten tuompa minäkin sitten oman osuuteni tähän samaan syssyyn. Sain BBE:ltä pari lakkaa testattavaksi. Toinen niistä on tämä Golden Rose Jolly Jewels 107 lakka. Kamera ei nyt taas suostunut mun kans yhteistyöhön tuon värin oikein tallentamisen kanssa. Ainut kuva jossa väri on lähes oikein on tuo alempana oleva epäselvä kuva. Mutta siis pääosin lakka on turkoosi jossa on myös hieman sinistä glitteriä seassa.
Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa, joka riittää paremmin kuin hyvin. Ja ihan oikeesti WAU, mikä kimallus! On ihan eri luokkaa mitä suurin osa mun omistamistani glitter lakoista.
Mitäs tykkäätte?
Tässä tämä kuva josta näkee lähe oikean värin :) Sorry kuvan laatu...Niin siis lakkojahan näissä ei oo montaa tällä kertaa käytetty. Elikkäs tietenkin tämä aiemmin mainitsemani Jolly Jewels 107 ja Isadoran Base/Top Coat jota käytän yleensä aina kynsitarrojen päälle. Tarrathan ovat tuollaista "ketjumaista" josta leikkasin sopivan kokoisen pätkän kynnelle.


3 kommenttia:

  1. Kivat kynnet ja ihanaa miittiä huomiselle.Upea määrä yhteistyössä miitissä

    VastaaPoista
  2. Kimallusta kyllä on! :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)