tiistai 26. maaliskuuta 2013

Oottelen jäätelökesää

Kesä on ehdottomasti mun yksi lempi vuodenajoista. Voisin oikeesti asua jossain sellaisessa maassa jossa ei olisi talvea...
Nämä kynnet ovatkin juuri sellaiset jotka voisin uudelleen toteuttaa kesällä. Kunnianosoitus yhdelle maailman parhaista herkuista... jäätelö NAM!
No, jospa palataan kuitenkin kynsien pariin :D Vai haluatteko kuulla vielä enemmän jäätelöstä? ;D
Jälleen yksi lakka lahjakassista. Kyseessä on Essie:n Camera joka on mielenkiintoinen sekoitus pinkkiä ja oranssia. Kuivuu mattapintaiseksi niin kuin niin monet muutkin neon väriset lakat. Peittää kahdella kerroksella ja tässä lakassa olikin sitten mulle se ihka ensimmäinen leveä suti. Muut mun Essiet on kapealla sudilla. Hyvä kokemus kaikin puolin tämä lakka ja todellakin kesäinen väri :) Lakanhan antoi pussiin L'Oréal Finland.
Ihanaiset water decalsit on MiMax:in lahjoittamat ja nekin siis lahjapussista.Muita lakkojakin tosiaan tuli käytettyä. Evelinen Happy Colours 497, 521 ja 570 ovat lakat joilla tein noita palleroita lisää water decalsien ympärille dotting toolilla.
Tuliko teille jo ikävä kesää?

Ai niin, kuvaus reksvisiittana parissa kuvassa on muuten käytetty Jutalta saamaani kaunista Minttu pastilli rasiaa. Tämän tulette näkemään myös myöhemmin postauksessa jossa esittelen kaikki Kynsimaisten ringistä saamieni lahjojen mukana. Maaliskuuhan on se minun kuuni saada ihanilta typyköiltä lahjoja :)

8 kommenttia:

 1. Söpöt kynnet ja suloisia siirtokuvia =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, MiMaxilta löytyy eikä oo ees pahan hintaiset ;)

   Poista
 2. ooo, alko tekee mieli jädee! :D ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh-heh, onneks jäätelöä saa syyä läpi vuoden... yksi maailman parhaista herkuista <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. :D En nyt kuiteskaan onneks kynsii ala jäde nälkään syömään... jäde on paaaaljon parempaa ;D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)