perjantai 26. huhtikuuta 2013

Cuccio Colour Cheeky in Helsinki

Oonkin tässä ehtiny muistaakseni mainitsemaan pariinkin otteeseen että mulle oli matkalla odotettu lakka. Sain sen testattavaksi parin muunkin tuotteen lisäksi (niistä myöhemmin oma postaus jahka ehdin niitä testaamaan) Cosmerya:lta. Kyseessä siis otsikon mukaisesti Cuccio Colour merkin sävy Cheeky in Helsinki.
Melkeinpä heti kun sain lakkapullon paketistaan sitä piti päästä testaamaan :D Tämän testauksen jälkeen pistin tilaukseen pari muutakin sävyä :D Valoikoimassa olevat sävyt löydät TÄÄLTÄ.
Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa joilla siis saatiin peittävä lopputulos. Lakka kuivui niin nopeeta etten tarvinnut pikakuivattajaa lakan ja water decalsien väliin lainkaan. Ja uskokaa pois se oli siis nopeeta! Lakkapullon suti on hieman leveempi kuin esim. China Glazella mutta ei niin leveä kuin esim. Isadoran tai suomi Essien. Mun mielestä tää oli ihan kiva leveys.
Seuraava on lainattu suoraan Cosmeryan sivuilta:
Koostumus on tehostettu erityisellä kolmen pigmentin teknologialla. 
Hyvä peittävyys jopa yhdellä kerroksella, täydellinen ja todellinen väri kahdella kerroksella.
Ei sisällä DBP eikä tolueenia.
• Triple Pigmentation Technology
• Valmistusmaa: USA
Seuraavaksi kuvia lakasta ilman koristeluja ja jos joku ihmettelee taas miksi näin monta kuvaa, niin syy siihen on mun kamera... eli jostain syystä osa liloista/violeteista lakoista on semmoisia kuvattavia ettei väri vain näytä ihan oikeelta... joten tässä nyt eri valaistuksissa otettuja kuvia.Tämä kuva on mun mielestä lähinna oikeeta sävyä... mutta on muuten jotenkin utuinen :)
Ja nyt sitten kuvia lopullisista kynsistä. Niin hyvä kun muistini onkin niin se on aika ajoin myös hyvin lyhyt. En ollut muistanut ottaa kuvaa kärjissä käytetystä lakasta joka on siis Golden Rosen Paris Magic Color sävy 316. On muuten koostumukseltaa hyvin lähellä Kone Helsinki/Flormar Miracle Shine lakkoja. Koristeluun käytin sen lisäksi MiMax:ilta ostettuja Water decalseja jotka olivat semmoisessa 10kpl:n arkki setissä.

Ja päälimmäiseksi tietenkin jälleen inm pikakuivattajaa :)
Mitäpä mieltä olette?

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)