tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hih-hih, tulee mieleen mustetahratesti

No ei vaan oikeesti. Olin todella yllättynyt että tuossa China Glazen lakassa oli tikkuhilettä mukana! Ei paha ollenkaan. Lakassa on myös hopeista hilettä mukana, kameran röykäle ei vaan jälleen suostunu mun kans yhteistyöhön.

Alla on Cosmerya:n lahjoittama lakka lahjapussiin. Kyseessä on Universal Nails lakka sävy 31. Kaunis oranssi joka yllätyksekseni kuivui hieman mattapintaiseksi :) Kahdella kerroksella sain peittävän jäljen aikaiseksi, kuivui ihan normaali vauhtia. Niin ja tää ei sisällä formaldehydia ja tolueeneja :)


No ehkä tässä ylimmäisessä kuvassa vähän näkyy noi hopeisetkin, mutta siis China Glaze Razzle Me Dazzle Me lakkaa on kerros päällä ja se riitti oikein hyvin. Mitään ei tarvinnut onkimalla onkia pullosta vaan tavaraa tuli pullosta sopivassa suhteessa. Vaikka pohjalakka näyttääkin pullossa mustalta, niin kynnen päällä se ei juurikaan näy. Eli ehta topperi lakka on kyseessä. Tämän lakan lahjoitti lahja pussiin MiMax :)


Siinäpä ne kaksi kaunista napottaa rinnakkain :)

Näillä kynsillä tulikin sitten semmoinen ylläri-pylläri rilluttelu ilta vietettyä hyvässä ja hauskassa seurassa :) Näinpä niitä yllätyksiä tuntuu tulevan, eikähän se ole lainkaan paha asia aina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)