sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Uusi ihanuus

Tässä saatte vähän maistiaisia näistä mun Kynsinaisten ringistä saamista lakoista... Tämän sain Marilta. Luulin ensin että kyseessä on Duo Chrome... mutta kynnelle lakatessa huomasin lakassa useampaa kuin kahta sävyä... eli multihan tämä silloin käsiittääkseni on :) Merkki on mulle täysin outo. Kyseessä on Miss Sport Metal Flip. Pullossa ei oo numeroo tai nimee :( Mutta emme anna sen nyt häiritä. Leveä suti ja kahdella kerroksella täysin peittävä tulos! Ja muuten kuivui tosi nopeeta. Lakka on suorastaan rakkaus! Nyt sitten hirmuinen määrä kuvia, ensin ilman koristelua jotta pääsette näkemään sävyjä ja sit leimauksien kera :)

Elikkä tosiaan lakkoja on tällä kertaa ihan muutama sillä leimauksen halusin tehdä monivärisenä. Miss Sporty Metal flip, konad leimauslakat tumman vihreä, punainen ja pastelli keltainen. Leimauslaatta on D8 (ostettu MiMaxilta) ja päälle INM pikakuivattajaa. Hieman ehkä syksyiset tuli, mutta haittaakse? :D

6 kommenttia:

 1. Onpas tosiaan jännä tuo lakka, tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, jostain syystä tulee harvemmin käytettyä enempää kuin yhtä leimauslakkaa kerralla vaikka sen vaikeempaa olekkaan ja saa aikas hienoja lopputuloksia sillä aikaiseksi... taidan olla välillä vähän laiska ;)

   Poista
 3. Hitsi, silloin tuota ostettaessa kävi mielessä että täytyisi varmaan kirjoittaa ylös ne hyllyssä näkyvät nimet! Mutta ajattelin että jossain kohtaa siinä pullossa lukisi... Höh :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en oo ees yrittäny googlettaa, voisin kyl epäillä että sieltä vois nimetki löytyä... mutta eihän se nimi niin hirmu tärkee oo ku lakka vaan on täydellinen :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)