keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Princess Tears

Sain Adenina:lta testattavaksi mulle aivan entuudestaan uuden merkin A England Princess Tears. Kyseinen lakka on The Legend kokoelmasta, jossa on muuten muitakin todella kauniita lakkoja. Kynnellä on kaksi kerrosta lakkaa. Ja vaikka yleensä käytänkin Aqua basea alla niin näissä sitä ei oo. Pitäähän se kokeilla kuin käy ja lakka levittyi ilman kaljuja kohtia joka on hololakalla pelkkää plussaa. Merkistä olen aiemmin kuullut vain hyvää ja sivellin on mulle mieluinen kapea sivellin.
Kynnet ovat koristellut, joskaan sitä ei hirveen hyvin kuvista näy... pilkkuja päällä, lähinnä ne luonnossa näyttävät siltä että niissä on vesipisaroita. Sydämen muotoiset pinkit strassit erottuvat sitten huomattavasti paremmin :)
Btw... facebookin puolella oli Adenina:lla kysely jossa voi voittaa kivan kynsilakkasetin...kannattaa käydä vastaamassa. Ite oon jo käynyt, eihän sitä tiiä vaikka onni potkaisis :)
No niin kuvassa taas näkyypi kaikki käytetyt ja nehän ovat A England Pincess Tears, Golden Rose Paris Macig Color 316 (ostettu Seppälästä) jolla siis tein ne pisarat lakkaukse päälle. Hyrrä on vaalean punaisia erin mallisia strasseja se on saatu Pretty.fi verkkokaupasta ja päälle inm, jolla myös kiinnitin strassit kynnelle.

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)