sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Väriä vaihtavia omppuja

Hmmmm... Moods lakka... Ihana!!! Onneks mulla onkin näitä jo paria väriä. Nyt kynsille pääsi Mia Secret Green to Yellow. Suosin itse näistä lakoista juurikin niitä joissa väri erot erilämpötiloissa ovat huomattavat ja mielellään ihan erivärisiä. Mulla on mitä ilmeisemmin kylmät sormet :DD No niin siis lakka on pullossa vihreää eli sitten kun sormet ovat lämpimämmät  niin väri vaihtuu keltaiseksi. Ens alkuun kuvia saadakseni jouduinkin vesihanan alla lämpimässä vedessä sormiani jonkin aikaa liottamaan.

Elikkäs nää kaks ylimmäistä kuvaa on otettu het kun kynnet oli valmiit.

Ihan jäätävän kylmän veden alla olleet hetken. Väri meni lähes myrkyn vihreeksi :D

Vastaavasti kuuman veden jälkeen kynnet olivat lähes neon keltaiset.

Tässä alkaa huomaamaan jo kun väri pikkuhiljaa vaihtuu...Tämä onkin sitten ihan illan mittaan otettu kuva, ja näille en oo tehny yhtään mitään vaan ihan itteekseen väriä näin kivasti vaihtoivat. 

Niin siis pohjalla Mia Secret Mood Green to Yellow, XL-leimaus laatta on Apipilan 01 ja ostettu Mimax:ilta, leimasin kuvion Konadin pastelli vihreellä ja päälle vedin vielä Rimmel Pro Matte Finish lakkaa kerroksen. Joka suvaitsi tällä kertaa toimiakki ihan ok. Siinä toinen lakka jolla on oikeesti tunteet... on hyviä ja huonoja päiviä, mutta tollaista viitti ees eteen päin pistää...
Noh, mitäs mieltä olette näistä kynsistä?

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää toi lakka! Ja hienoja kuvia olet saanut siitä otettua, kun väri alkaa vaihtumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan kiva kun siinä on noin voimakas tuo värin vaihtuminen :)

   Poista
 2. Oho, vähänkö siisti tuo efekti! Oon lukenut näistä, ettei useimmissa tosiaan ole kovin ihmeellinen tuo sävyn vaihtuminen, mutta tässähän tän oikeasti näkee. Jotenkin tosi hienot nuo missä on sekaisin tuota tummaa ja vaaleampaa. Nice!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tykkään kans ku toi efekti näkyy kunnolla. Kelta-oranssi on kans ihan hyvä, iteltäni löytyy se myös.
   Melko metka miten se tuolleen laikkuisesti alkoikin vaihtamaan väriä, mut joo aika kivan näköinen oli sen pienen hetken :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)