maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kuivamarmoroinnilla koristellut kynnet- kohta 4.

Oih ja voih! Ihan oikeesti nyt on niin tumpelo olo että! Ja nyt myönnän että meni yli siitä mistä aita on matalin. Myönnän etten tätä koristelu tyyliä taida ollenkaan. Ja kyllä sen huomaa. No siis tein vain nimettömiin kaksi kukkaa tiputtamalla tipat lakkaa ja vetäisemälle ne hammastikulla keskelle päin... nolottaa!!!
Alla oleva lakka on kyllä sitten tummemman punainen kuin kuvat antaa ymmärtää, enemmän semmoinen kirsikan punainen kuin kirkas punainen. Ja ihan kirkastahan mä en mielellään kynsilleni edes lakkaa. Nämä ovat jo kolmatta päivää :D Varpaatkin lakkasin samalla lakalla, en tosin koristellut niitä mitenkää ja siks en valokuvannut niitä.


Tällä kertaa lakkoja onkin melkoinen määrä vaikka koristelu onkin suht vaatimaton. Alimmaisena Cuccio Colour A Kiss in Paris jonka sain kynsimiitissä arvontalahjaksi. Setti jossa lakka oli on nimeltään For The Love of Colour/ Intro Kit. Tämän seti löydät Cosmeya:n sivuiltä TÄÄLTÄ. Lehdet on sutaistu O.P.I:n Jade is the New Black nimisellä lakalla. Kukkien keskuustat tipalla Orly:n Lemonade:a, kukkien terälehdet on tehty Miners Clitzy Kitz lakoilla (näillä ei näyttänyt olevan nimee tai numeroo), oon ostanut muistaakseni joskus aikoja sitten Lindexiltä. Päälle jälleen inm.

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Ajattelin että sinua saattaisi kiinostaa kynsikilpailu, joten tervetuloa osallistumaan! Kilpailussa on omat luokat rakennekynsille ja luonnonkynsille :)
  http://mydreamnails.blogspot.fi/2013/05/kynsikilpailu-alkaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, olipas hyvä jotta vinkkasit :) Oon ollu todella vähän nyt koneen ääressä ja ois muuten takuulla lipsahtanut tämä kisa ohi. Huomenna siis kynsiä maalaamaan ja ihanaa kun pääsen ihan luonnonkynsi kategoriaan osallisumaan kerrankin :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)