maanantai 10. kesäkuuta 2013

Vapaa valintainen Marimekko kuosi- kohta 1.

Ja mun kohdallani kuosiksi valikoitui Nanuk. Toteutin nää pääasiassa ihan akryyliväreillä, pohjalla on W7 White (ostettu MiMax:ilta) jonka päälle sitten maalailin nuo kuvat. Marimekon kuoseissa on vaan sitä jotain, oonhan tehnyt niistä useampia lakkauksia kynsille jo aiemminkin. Näistä tuli musta ihan hauskat, vaikka jääkarhu ois voinu vähän paremmin onnistuakkin... ehkä siitä nyt kuitenkiin tunnistaa mikä otus kynnellä kuikkii :DNämä siis ovat tuon mun 30 kohdan haasteen ensimmäiset kynnet. Lisää tulloo jahka ehdin keksimään millä tavoin niitä toteutan :) Kiitos vielä ihanille lukijoilleni joilta sain ihania ja vaativia ehdotuksia ja aiheita haasteeseen mukaan. Mukaan vain jos yhtään innostaa!

12 kommenttia:

 1. Mä lähtisin haasteeseen muuten mukaan, mutta roikkuu edellinenkin haastetaulu vielä ihan vaiheessa. Sairaalatyöläisen ävapaiden lyhyys rajoittaa joskus niinkin että en viitsi alkaa tehdä mitään vaativaa kynsille jos on vain vähän vapaata, sillä jos niistä sattuisikin tulemaan tosi hienot, niin harmittaisi kovasti heti joutua poistamaan...

  Seurailen mielenkiinnolla sun haasteen etenemistä. Kiva että Sugar Skull -teema pääsi listalle mukaan. Odotanniitä jännityksellä - etenkin jos maalaat taas käsin kuten tässä Marimekko-haasteessa; toi jääkarhu on aivan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteen voi tosiaan tietenki tehdä myöhemmin jos vaan haluaa... näinhän se on kait kaikkien haasteiden kans :) Mutta joo, ymmärrän kyllä pointtisi.
   Haaste tulee etenemään tälleen leppoisaan tahtiin ja varmaan tulee väliin myös muitakin lakkauksia ja postauksia. Jaksa nyt kesällä tosiaan ottaa mitään ylimääräistä stressiä :D
   Ja juu oli kyllä Sugar Skull tarkoitus toteuttaa ihan käsin maalaamalla... oon käyny jo muutamia malleja kattomassa tuolta googlen kautta kun aihe on mulle muuten outo, mutta eiköhän sitä jotain kivaa saa kynsille kehkeytettyä :)

   Poista
 2. Tosi upeat taas, osaat kyllä käsin maalaamisen jalon taidon:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olis vaan aikaa ja käsiä tehdä näitä enemmänkin :)

   Poista
 3. siis mitä, onnistua paremmin? näähän on ihan uskomattoman upeet!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, siis itse kritiikki kunniaan, olisi voinut onnistua oikeesti paremminkin. Tein nää väsyneenä illan pikku tunneilla. Mut ohan nää ihan ok :)

   Poista
 4. Ooh, upeat kynnet! Heti alkuun tosi kiinnostava haasteen kohta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jostain syystä nää Marimekon ja Vallilan kuosit vetoo muhun ihan satasella. Kyllä sen varmaan huomaa että tykkään tehä niitä kynsille :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)