tiistai 30. heinäkuuta 2013

"Ällö" söpöt kynnet- kohta 9.

No niin :D Kohta 8 skipattiin nyt yli kynsien lyhkäisyyden takia. Ne tehdään het kun saan kynsiin tarpeeksi pituutta.
Nyt sitten vetäistiin ihan kunnolla överiksi. On pinkkiä, glitteriä ja vaikka mitä! Arvaatte varmaan ettei nää ollu kovin käytännölliset :D Joten kuvien ottamisen jälkeen nää läks poistoon. Vaikkakin voisin kuvitella joskus jonnekkin teemaan liittyvään juhliin tämmöiset tekevänikin. Hauskaa mulla oli ja sain tämänkin aikoja sitten ostetun lakan vihdoin kynsille saakka.
Lakkoja oli vain yksi ja se on Kleancolor Diamond Fuschia. Päälyslakkaa en tällä kertaa ees viittiny laittaa koska niin näähän läks pois pian.
No olikos tarpeeksi söpöt kynnet?

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyl-kyl ja kerrankin ihan tarkoituksella :D

   Poista
 2. Mistä oot saanut tollasia koristeita? Mäkin tahdon !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... nä oon tainnu ostaa aikoinaan yhdeltä Marilta joka myös bloggaa, mut näitä Kawaiji koristeita on ainakin ennen ollut ebayssa myytävänä ihan edullisesti. Kantsii sieltä käydä vilkaisemassa :)

   Poista
 3. Ihanan överit! Vaikka tämmösten kanssa ei mitään pysty tekemään, niin joskus täytyy kyllä kokeilla jotain vastaavaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös :D Mulla oli tosi ihanaa tehdä nää kun kerrankin ei tarvinnut miettiä minkä mallista ja kuinka korkeeta koristetta kynnelle laittaa :D

   Poista
 4. Hyi ja yök sanon minä :D Nuo on ihan hienot vaikka onkin aika överit :dd mutta teit nuo ihan tarkotuksella överiksi (jos oikein luin XD ) ja anteeksi jos tämä oli liian negatiivinen kommentti :( mutta oli jotenkin vain pakko tulla sanomaan oma mieli pide!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh-hah-hei ja rommia pullo :D Siis saahan sitä välillä hassutella ja pitää hauskaa. Aina tarvii kaiken olla niin vakavaa ja vaatteisiin/tunnelmaan sopivaa :D
   Vaikka "aikuinen nainen mä oon" niin joo aina välillä se lapsellinen puolikin musta pääsee pintaan.
   Toki jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja niin kuin tosiaan postauksessa kirjoitin tein nämä övereiksi ihan tarjoituksessa, minä kun en oo mikään prinsessa luonteeltani. Kaikkiahan en pysty miellyttämään, enkä siihen pyrikkään.
   Ja negatiiviset kommentit julkaisen jos ne ovat julkaisu kelposia, yhäkään mitään suoranaista kiroilua ja haistattelua en päästä komenteista läpi ja tämä sunhan ei ollut sitä :) Ihan hyvin perusteltu kommentti kyllä.

   Poista
  2. Ohops, anteeksi kirjoitusvirheet... oli vähän kiire ottamaan ruoka pois uunista :)

   Poista
 5. Ahhahhaa.. Nää on ihan mahtavat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tämmöinen asenne näihin kynsiin tarvitaan :) Kiitos :)

   Poista
 6. OI VAUTSI! Tällaiset on mun mieleen <3 Niiiin ihanat, överit ja epäkäytännölliset :) Hyvin onnistuit haasteessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sun mielipidettä tässä jo odottelinkin. Kiva että onnistuin sun mielestä <3

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)