sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kelmulla koristellut kynnet- kohta 7.

Haastetta vähän eteenpäin :) Tässä vaiheessa kerron kuitenkin että mun kynnet on nyt ihan nysät. Remutessa kaks kynttä lohkes niin pahoin ettei niitä ollut mitään järkeä enään korjailla. Eri asia ois ollut jos mulla ois ollut geelit, mutta joo luononkynnet on niin leikkasin sit kaikki saman mittaisiksi :( Joten seuraavan kohdan kynnet eli Sugar Skull kynnet teen vasta kun saan enempi pinta-alaa maalauksiin. Ällö Söpöt kynnet ehdin tehdä ennen lyhentämistä joten ne tulee jossain vaiheessa näiden jälkeen.

Ihan pelkäästään kelmuilla kuvioidut jäi vähän pliisuiksi joten dottarilla tein kärkiin sitten tuollaisia pallukoita. Tykkään ite näistä aikas paljon, joten varmaan tulee tehtyä kelmulla kynsiä jatkossa nyt useemminkin. Tämähän oli muuten eka kerta kun kokeilin tällä tekniikalla koristella kynsiä, hauskaa joskin melko sotkuista touhua :)

Käytetyt lakat ovat China Glaze: Hopeful, Pink Voltage, Eveline: 253, China Glaze: Flip Flop Fantasy (joka näyttää kuvassa ihan väärän väriseltä :C ) ja päällä inm pikakuivattaja.

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin itekki tosi paljon näistä ja väreistä vaikka jostain syystä aika vähän tulee vaaleenpunaisia lakkoja käytettyä. Nyt tosin taitaa olla mulla joku pinkki kausi menossa :D

   Poista
 2. Nää on niin ihanat! Koitin jo aijemmin kommentoida, mutten tiedä miksi puhelin ei antanut sitä tehdä. Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosksia :) Ite harvemmin puhelimella oon ees yrittäny kommentoida just sen takia ku yleensä saa naputella visetit moneen kertaan :) Muutenkin musta tuntuu että nyt on jotain muutoksia taustalla käynnissä näillä sivuilla... toissa päivänä en saanut kuvia ladattua... parin tunnin päästä sitten taas onnistui.

   Poista
 3. AAAA! Aivan melettömät!Itse en osaa kelmuttaa :c mistä oot löytänyt tuon idean ? oon löytänyt jotain tutoja, mutta nekin enkuks ja mitä mä nyt siitä ees kovin paljoo ymärrän (eikä niissä oo ollu mitää kuvia) :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeestaan siis kelmuahan vain käytetään tuon lakan siirtämiseen/töpöttelyyn kynnelle vähän niin kuin samaan tapaan sellaisella meikkisienellä/vaahtomuovi sienellä. Tekniikka on itsessään hyvin helppo. Lakkaat ensin kynnen kokonaan jollain halutulla sävyllä, sen jälkeen otat pienen palan kelmua jonka ryttään löysähkösti myttyyn jolloin siihen sitten tulee noita kulmia ja kuvioita. Laitat paritippaa lakkaa johonkin alustalle jolla ei ole väliä että sotkeentuu lakkaan. Töpötät kelmu rutun lakkaan ja siitä sitten kynnelle hellävaraisesti niin että kuvio jää kynteen. Omissa kynsissä on käytetty töpöttelyyn päälekkäin paria eri sävyä. Päälle sitten vielä päälyslakka. Muista antaa kuivua välissä hyvin niin lakat eivät sotkeennu keskenään. Toivottavasti neuvosta on jotain apua. Voin kyllä yrittää ehtiä jossain välissä syksymmällä tehdä kuvallisen tutoriaalin tuosta koristelu tekniikasta, mutta tarkempaa aikaa en nyt uskalla mennä lupaamaan.

   Poista
  2. Kiitos! tarpeellista tietoa ;)!

   Poista
 4. nää on kyllä ihanat! :)

  http://taru-tarun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Suosittelen kyllä muitakin kokeilemaan, oli sen verran helpot toteuttaa :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)