sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pinkki kausiko?

No niin ekat kuvat sitten nysä kynsistä. Taitaa jotenkin osittain taas johtua kynsien lyhkäsyydestä se etti mulla oo mitään tajutonta intoa niitä lakkailla ja toisaalta myös kyllä siitä että on ollut niin tajuttoman ihania ilmoja ulkona. Joten ollaan tietenkin jäppisten kanssa ulkona viihdytty oikeenkin paljon :) Empä muista milloin viimeks oisin ollut näin ruskettunut.

Joo-o. Oli muuten jälleen aika vaikeet kuvattavat. Jostain syytä toi leimauslakka ei vaan suostunut yhteistyöhön kameran kanssa :( Jospa noista nyt kuitenkin jotain selvää sais.Lakat ovat Nfu'Oh FS11 olen ostanut tämän Pretty.fi verkkokaupasta, leimaus lakassa ei ollu nimee mutta Konadin lakkahan tuo on, tuollainen metallinen pinkki/rose. Leimaus laatta on XL Apipila 02 jonka olen ostanut Mimax:ilta.

8 kommenttia:

 1. Nätit lakkaukset! Minä olen aivan amatööri noiden leimausjuttujen kanssa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. No en mäkään aina onnistu noiden leimausten kanssa, varsinkin jos on pidempi väli etten oo leimaillu :D Ite suosin nykyään enemmän ja enemmän koko kynnen leimoja (ovat huomattavasti helpommat kohdistaa kuin yksittäiset pienet), mutta joo harjoittelua vaan ahkerasti ja kunnon välineet ja leimailuun sopiva poistoaine, niin niillä pääsee jo melko pitkälle :)

   Poista
 2. Blogissani löytyisi sinulle haaste: http://embosnails.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-kuviani-haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän ehtiä tekemään haasteen mahdollisimman pian :)
   Mä en ymmärrä mihkä mun kaikki aika taas menee, blogin pitokin on jääny pahasti retuperälle ny kesän aikana :/ Tarttis vissiin taas vähä ryhdistäytyä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Juu aika kiva, ei ihan niin neo kun tavallisesti näkee mut semmoinen aika täyteläinen jos asian voi niin ilmaista :)

   Poista
 4. Ompas vaan ihana nufu, ihana leimauslakka ja ihanat kynnet! Nuo lakat on kyllä ihan pakko saada <3 . Nauttikaa ihanista ilmoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nufut on <3 leimauslakkakin toimii oikein mukavasti vaikka onkin tuollainen matallinen (hopeen ja kullan kans ei tulla lainkaan toimeen :D ). Ja paljon ollaan ulkona oltu, sen kyllä huomaa postaus tahdistakin valitettavan hyvin.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)