perjantai 9. elokuuta 2013

Eka postaus Tallinnan reissulta

Esittelyssä lyhyesti hotelli Bern jossa olimme yön yli :) En tiedä kuin montaa tää postaus loppujen lopuksi kiinnostaa, mutta facebookin puolella on toivottu että kertoisin reissusta.
Kuvia on todella paljon... joten päätin sitten jakaa nämä tälläiseksi neljän postauksen sarjaksi. Välissä tulee kyllä kynsipostauksia, siitä ei kannata huolestua :)
Lähtöpäivänä oli maanantai. Linja-autolla ensin helsinkiin ja sieltä ratikalla satamaan. Laivana VikingLine Express. Nopeilla siis yli moleempiin suuntiin. Matkan kesto 2,5h+ tietenkin linja-auto ja ratikka matkat.

Niin joka tapauksessa Hotelli Bern...
Sijaitsee Vanhan kaupungin reunalla. Niin lähellä satamaa, että kävelimme ystäväni kanssa satamasta ja satamaan paluu päivänä. Olisiko kävellen n.15min mennyt suuntaansa.
Sisäänkirjautuminen oli helppoa, palvelu hyvää joskin englannin kielellä asioitiin (heh-heh, minä ja mun tangerous englantini... no joo, siis en oo vuosiin joutunut puhumaan, mutta kohtalaisestihan tuo luisti kuitenkin).


Pihalta vähän kuvaa. Pihassa oli sisäänkäynti ravintolaan ja pihalla oli pari puutarhapöytää ja tuoleja. Oikeenkin rauhallinen sisäpiha/porttikongi.

Huoneemme oli kolmannessa kerroksessa (joka oli siis ylin), opasteet olivat selkeät, hissi nopea, käytävät siistit.


Hotellihuoneesta muutama kuva. Siisti, simppeli kahden hengen huone. Huoneessa oli maksuton wlan-yhteys, mutta en itse sitä edes kokeillut. Totesin, että nettipimento oli minulle parempi vaihtoehto :D Huoneessa oli myös minibaari (emme koskeneet siihen :D) Tv jossa oli muuten melkoisen kattava kanava valikoima. Aamulla saatin siinä heräillessä katsella/kuunnella aamu uutiset suomen maalta.
Kylpyhuone/wc oli ruskea sävyinen. Siisti ja hyvin varusteltu :)
Näkymää hotellihuoneemme ikkunasta Viru hotellihan se siellä taustalla näkyy.

Hotellissa itsessään on 50 huonetta. Aamiainen kuului meille hintaa. Joka oli hyvä ja moni puolinen. Löytyi tietenkin kahvia, teetä, kolmea eri sorttia mehua, useampaa eri leipä laatua, mysliä, muroja, puuroa, munakokkelia, nakkeja, leikkeleitä, juustoja ja tuoreita vihanneksia.

Lähtöpäivänä luovutimme huoneen ajoissa, koska hotellilla oli kuitenkin tavaroiden säilytys mahdollisuus. Sinne jätimme sitten laukkumme ja lähdimme kiertämään vielä päiväksi kaupungille. Laivamme lähti satamasta vasta klo.18 joten aikaa oli oikeinkin mukavasti.

Satamassa päästiinkin melkein heti laivaan sisälle... mutta siitä sitten myöhemmin lisää :) Seuraavassa Tallinna postauksessa Nukke museosta paljon kuvia.

4 kommenttia:

 1. Hauska kuulla , että viihdyit :)! Myöskin sataman läheisyydessä oleva hotel metropool (?) on kiva pieni hotelli , suosittelen .. koskas saadaan postaus ostoksista ???

  VastaaPoista
 2. :) Ostospostaus tullee tietenkin viimeisenä :DDD elikkäs on neljäs tallinna reissu postaus...ja noita reissu kynsiä ei lasketa mukaan :) Eli vielä joudutte odottelemaan sitä jonkun tovin :)

  VastaaPoista
 3. hahaa .. odottavan aika on pitkä .. kaikkia vaan taatusti kiinnostaa , mitä löytöjä teit sieltä ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh-heh :D Kiusa se on pienikin kiusa :D No ei vaan... laitan nää postaukset nyt siin järjestykses mitä koneelle kirjoitin valmiiksi.
   On mulla jo eka lakka kynsillä mitä ostin sielt ja oon ihan lovena lakkaan :) Mut empä kerro viel mikä lakka on kyseessä ;D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)