lauantai 3. elokuuta 2013

Hololakkaa helmin ja strassein koristeltuna

Tän kyseisen lakan oon ostanut ihan älyttömän kauan sitten ja nyt vasta pääsi ekaa kertaa kynsille. Ohan noita muitakin hololakkoja melkoinen määrä päässyt kertymään joten mikään ihme ettei kaikkia ees muista :D Pullossa tää näyttää aika paljon tummenmalta mitä kynsissä. Joka olikin kyllä ihan iloinen yllätys. Efekti on tuollainen hillitty, mutta kyllä niissä kuitenkin on holomaisuutta ihan tarpeeksi.
Aattelin sitten tällä kertaa vaan koristella pelkät nimettömät  ja niihin sitten päädyin laittamaan mikrohelmiä ja yhdet holostrassit. Kaiken kaikkiaan erittäin simppeli ratkaisu, varsinkin kun lakkauksia ei ollut tarkoitus pitää paria päivää pidempää. Nuo helmethän ovat sellaisia katoavaisia tapauksia kynsiltä :D
Lakat ja muut tarvikkeet: Kone Helsinki Holographic 809, helmien kiinnitykseen Cuccio High Gloss Top Coat CosMerya:lta, holostrassit ostettu MiMax:ilta ja ihan kaiken päälle inm pikakuivattaja. Hopeisten mikrohelmien alkuperää en muista... mutta ite oon ne joskus harrastuksen alkutaipaleella ostanut.

2 kommenttia:

  1. Holo lakoissa on just tuo hyvä puoli että ovat itestäänki näyttäviä jos on kiire jonnekkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja hololakat ovat ihan täyttä parhautta näin kesällä. Harvemmin tulee talvella käytettyä vaikka osa on kauniita silloinkin :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)