sunnuntai 4. elokuuta 2013

Lakkaa ja foliota

Mä en muista missä oon nähnyt kynsifolion käyttöä tällä tavoin geelikynsien kanssa. No kuitenkin siis siitä inspiroituneena ajattelin kokeilla josko se onnistuisi ihan tuon folioliiman kanssa pelkän lakan päälle.
Ihan kohtalaisesti onnistuin omasta mielestä jahka maltoin odottaa ihan hieman liian pitkään liiman kuivumista. Kynsiin on kaiken kaikkiaan kulunut foliosta ehkä tuommoinen reilun peukalokynnen kokoinen pätkä foliota joka on oikeesti melkoisen vähän.
Luonnossa kimallus oli ihan eri luokkaa mitä nyt näissä kuvissa. Mutta siis oikeesti suosittelen kokeilemaan mikäli omistat folioliiman ja folion. Näitähän kyllä löytyy useammastakin kynsialan verkkokaupasta mm. Adenina:lta täältä  ja MiMax:ilta täältä.Pohjalla oleva China Glazen lakka on Towel Boy Toy joka on siis enemmän turkoosi kuin sininen. Keskellä folioliima ja folio on nimeltään Peacock Dazzle. Kaksi viimeistä olen saanut Ihanat Kynnet verkkokaupasta joka on tauolla nyt ja on ollut jo pidemmän aikaa.

Nyt sitten on luvassa muutaman päivän postaustauko. Lähden pikkuiselle reissulle... tarkoituksena ois hamstrata reissusta uusia lakkoja ja muuta kosmetiikkaa+murmeleille vaatetta (itelle tuskin mittaan löydän mutta piän silmät auki joka tapauksessa). Suuntana siis Tallinna. Matka kynnetki on viel vaiheessa joten ne postataan vasta reissun jälkeen :)

4 kommenttia:

 1. Tiedätkö mistä tuollaista folioliimaa saa, kun ihanat kynnet on tauolla? Onko se erilaista tavaraa kun muut kynsillä käytetyt liimat? :)

  http://www.newhobbynails.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis tuota folio liimaa saa myös Adeninalta ja Mimaxilta. Linkin sinne on ylempänä tekstissä.
   Ja kyllä on ihan eri ainetta kuin tavallinen kynsiliima jota käytetään mm. tippien liimaamiseen (jota en itse käytä edes koristeiden liimaamiseen, kun on niin vaikea saada kynnen pinnasta irti). Folio liima on tarkoitettu ihan tuon folion liimaamiseen.

   http://lepikossakuhisee.blogspot.fi/2012/10/tuto-folioiden-laittamisesta.html <=Tuossa on sulle linkki tutoriaaliin folioiden laittamisesta. Toivottavasti siitä on sulle apua :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Kävin muuten vissiin ekaa kertaa sun blogias lukemassa tänään :) Oikeinkin hyvä ja kiva! Mietin tässä vain että onkos sun blogias mahdollista lukea bloglovinin kautta? En ainakaan huomannut sitä vaihtoehtoa siellä...

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)