torstai 8. elokuuta 2013

Reissulle kynnet

Niin tosiaan käväisin parin päivän reissun tallinnassa ystäväni kanssa. Eka kerta pitkään aikaan kun pääsen suomen rajojen ulkopuolelle :) Matka meni hyvin ja hauskaa oli. Siitä sitten toisessa postauksessa enemmän.
Kynnet tietenkin piti tehdä. Värit valikoituivat yhden kesämekon mukaan... mekosta kuvaa tulee kans myöhemmin.
Kynnet on siis tehty liukuvärjäyksellä ja päälle koko kynnen water decalsit. Näitä samallaisia olenkin käyttänyt aikaisemmin, niin tiesin että nää ovat laadukkaita ja helpot laittaa :)


Lakkoja on paljon ja ne ovat kuvassa laittamis järjestyyksessä. Color Club Almost Famous, China Glazet Paaya Punch, Cross Iron, Vision Grandeur ja Liquid Leather, Color Club Snow-Flakes. Koko kynnen water decalsit (ostettu Mimax:ilta) ja päälimmäisenä inm pikakuivattaja.

8 kommenttia:

 1. Ihan tulee auringonlasku mielee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kesämekossa onkin vähän semmonen teema kuviona, mut kynsiin en halunnut mitään palmuja tai semmosii :) Joten kiekurat voitti vaihtoehtoiset suorakulmio kuvioiset decalsit tällä kertaa. Ovat kuitenkin pehmeemmän näköiset nuo kiekurat.

   Poista
 2. samat sanat kun FB:n puolellakin, upeat ovat , tykkään kovasti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kamut saakin ain välil tuolla mun henk.koht. fb:ssä etukäteen nähä näitä kynsiä, vaikka enää harvemmin oon jaksanu siellä kuvia kynsistä jaella. Niin ja kiitos toistamiseen :D

   Poista
 3. Katoinki että vitsi miten hyvin on leimaus onnistunu kun niin samassa kohti joka kynnellä eikä yhtään levinnyt :D
  Mulla ei jostain syystä oikein toimi nuo koko kynnen decalsit. Kaikki omistamani decalsit oon tilannu chez delaneylta ja ihan laadukkaita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta koko kynnen kuviot ei vaan asennu paikalleen, aina toinen reuna nousee ylös, tai sitten se ei jämähdä paikalleen vaan liikkuu heti kun vähän sormea heilauttaa.
  No mutta hyvä ees että jollekkin nuo koko kynnen kuviot on sopivia! Hienot kynnet oot saanu aikaseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla itellä kynnet tässä vaiheessa pituutta eivät ole mitenkään älyttömän kaarevat jolloin on helpompi noita koko kynnen decaalseja käyttää. Sit ku pituutta on taas enemmän ja kärki kaarevampi kuin muu kynsi alkaa mullakin hankaluudet. Silloin jää ryppyjä/vekkejä enemmän. Mutta oon käyttänyt niitä silloinkin, vähän enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä vain vaatii silloin :)
   Niin ja kiitos, harvoin mulla näin pitkään onkaan samat lakkaukset/koristelut. Nää on jo kuudetta päivää kynsillä. Tänään olis tosin tarkoitus vaihtaa jahka vain ehdin :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)