keskiviikko 14. elokuuta 2013

Saatua, ostettua ja testattua

CosMerya:lta saatua ja ostettua. Ensimmäisenä ajattelin esitellä KEUNE:n hoitoaineen jonka tosiaan sain yhden ostokerran yhteydessä testattavaksi. Tuubi on kooltaan 50ml ja mulla tää riitti todella pitkäksi aikaa, tosin mullahan on lyhyet hiukset. Tuoksu.... jotain aivan ihanaa. Tulee ensimmäisenä tomusokeri mieleen tuoksusta (mun pojat tykkäävät kans ja ovat nuuskuttelemassa tuubia kun ovat samaan aikaan kylvyssä).
Hoitoaine on tarkoitettu vauriotuneille hiuksille. Lisätään märkiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 1-3 minuuttia. Huuhdellaan huolellisesti.
Mun hiuksethan ovat myös värjätyt ja siitä syystä mun latvat kärsivät eniten. Hoitoaine antoi kauniin kiillon hiuksiin mutta ei saanut lässähdys efektiä aikaiseksi, vaan piti hiukset ilmavana ja helposti kammattavana. Huomasin myös sähköisyyden vähenneen hiuksista :)


Seuraavasta tuotteesta oonkin jo vissiin yhden kerran postannut. Mutta tää on oikeesti melko herkku tuote kesäjaloille. Nimittäin  Deep Steep Candy-Mint Foot Polish. Kyseessä on siis kuorinta aine jaloille. Tuote tuoksuu aivan Marianne karkeille :D
Kuorii tehokkaasti kovettumia jalkapohjista, mutta samalla on hellä pehmeämmälle iholle. Tais olla aika sekavasti selitetty, mutta tokihan siinä vaikuttaa se kuinka kovaa hankaat kuorinta-ainetta jalkoihin itse :)
Kuorinnan jälkeen jalat tuntuvat mielyttävän viileiltä (minttu, eucalyptys ja spearmint tekevät sen), pehmeiltä (mm. aloe vera ja orgaaniset yrtit pehmentävät ja hoitavat).
Mulla on ollut tämä aine nyt kesän ajan säännöllisesti käytössä. On pysynyt kintut sandaalikunnossa oikein hyvin. Mähän en juurikaan sukkia käytä, ellei ole ihan välttämätön pakko.

Tämmöinen pikku postaus tällä kertaa. Ei nyt liittynyt millään tavoin kynsiin mutta kehon hyvin vointiin kuitenkin :D Ja pitäähän kesällä jalat ja hiukset kunnossa olla :)

11 kommenttia:

 1. Onko toi kuivakuorinta vai huuhdotaanko vedellä pois?

  VastaaPoista
 2. Ihana arviointi molemmista tuotteista, tuli himo ostaa noi molemmat :) Onkohan tota hoitoainetta tällä hetkellä myynnissä? En ainakaan löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En löytänyt myöskään minä valikoimista enään hoitoainetta, jonka takia myöskään en ole linkannut hoitoaineen nimeä. Toivottavasti tulis vielä valikoimiin, sillä ite ainakin voisin sitä ostaa lisää :)

   Poista
 3. Tuota jalkakuorintaa vois joskus kokeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tekee oikeesti gutaa rasittuneilla jaloille ja tietenkin kovettumat saa kyytiä :)

   Poista
 4. Ah, tuo tuoksuva jalkojenkuorinta-aine kuulostaa hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suorastaan syötävän hyvältä tuoksuu kyl. Onneks ei oo tullu kiusausta maistaa :D

   Poista
 5. Toi jalkakuorinta kiinnostaa muakin , enpä ole tuolta kooskaan tilaillut .. tarttee tutkia sivustoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo on tilata ja mun mielestä nopee postitus :) Täytyy ittekki pistää sinne tilausta taas, alkaa olemaan mun kasvojen puhdistusaine loppumaan päin. Ai niin sinne on muute tullu Cuccio Colourille uusia "metallisia" lakkoja, joista ite tykästyin pariin, ovat todella hyvä laatuisia olleet muut saman merkin lakat joita mulla on.

   Poista
  2. Ai niin, ja jos et oo tilannu aikaisemmin Maarit ja meinaat tilata niin nappaa tosta mun blogin sivupalkista toi ale koodi käyttöön :) On ens kuun loppuun asti viel voimassa :)

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)