perjantai 27. syyskuuta 2013

Haaste kohta 8. Candy/Sugar skulls

Nonnii... tää nauraa iha maha kippurassa näille. Ei menny ihan niiku toivoin... kiitos vaan sen saaplarin peukun. Mutta piti yrittää kuitenkin. Kolme kynttä maalasin ja totesin että joko kikattelin liikaa tai itku pääsee... Yritetty ny kuitekin on.
Taitaa olla tarve vähän selittää mitä noissa kynsissä on... etusormessa on siis vain puolet kallosta... keskarissa (voi elämä!) on on tuollainen pohjanoteeraus sugar skulls:ista ja nimettömässä ruusu hämähäkin seittien kera. peukku ja pikkurilli ovat ilman mitään maalauksia.Pohjalla on Essence Free Hugs (jonka voitin Saralta CupCakez:in arvonnasta). On muuten ihan täydellinen pinkkilakka ja kynnellä sitä on vain yksi kerros :D Kuvat on tehty vapaalla kädellä maalaamalla akryyliväreillä.
Voi nolous näiden kans... oikeesti hävettää!

8 kommenttia:

 1. Ihana toi pääkallo ainaki minusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos :) Mä en kyllä ihan tyytyväinen siihen oo :D

   Poista
 2. Tosi symppis yritelmä ja ihan onnistunutkin; toi kallokynsi on just mahtava, ja muutkin kynnet on kivasti synkassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritelmä nimenomaa :D Täytyy kattoa jos toteutan tän uudelleen jahka saan ton käden kunnolla kuntoon :) Aihe on kyllä todella hyvä!

   Poista
  2. Eikä siis mitenkään negatiivisessa mielessä - kuten totesin; kynnet ovat onnistuneet! Sanavalinta siksi että tässä on niin paljon yksityiskohtaa ja vääntöä että moni ei viitsisi edes YRITTÄÄ :D

   Poista
  3. Juu siis millään tavalla negatiivisesti en ottanut kommenttiasi :) Lähinnä nää kynnet tosiaan naurattaa mua :D Mutta kun tiiän että osaisin tehä nää paremminkin niin siks vois jonkin ajan kuluttua tehä nää "uusiksi".

   Poista
 3. Höh. Mitä sitä turhaan häpeämään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no, ku tiiän että pystyisin tekemään paremmatkin...

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)