maanantai 9. syyskuuta 2013

Kolmen Copla Cuccio Colour

Tein tässä jokunen tovi sitten CosMerya:lle tilauksen ja samaan syssyyn sain vähän testattavaa :) Tässäpä tulee yksi niistä testattavista tuotteista. Esittelen muun tilauksen sitten ihan omassa postauksessaan.
Pohjalla on yksi juuri valikoimaan tulleista Cuccio Colour:in lakoista, Power Trip. Neon lakkojen tapaan tämä kuivuu mattamaiseksi. Kynsillä on kaksi kerrosta lakkaa, ihan hieman jäi kynsiraja kuultamaan, kolmannella sen olisi varmasti saanut peittoon jo. Mutta kun lakka levittyi muuten todella hyvin eikä jäänyt rantuiseksi tai muutenkaan niin annoin olla. Ja tarkoituksena oli tosiaankin laittaa päälle tähän saamaani Cuccio Colour Shock Value topperia.
Kuvia on nyt taas luonnon valossa näpsittynä ja salamalla...
Kuten kuvista huomaa niin käytin koristeluun pitkästä aikaa kynsitarroja. Ja silloinhan tuo pikakuivattaja ottaa ja käpristää ne :( No vaan nou hätä keksin sitten kokeilla Cuccio:n High Gloss Top Coat:ita jota olen käyttänyt mm.kynsifoloiden päälle. Eipä käpristynyt tarran reunat ja muuten kuivui melkoisen nopeaan.
Lakkojen yhdistelmä on mun mielestäni kivasti onnistunut. Tätä täytyy kyllä ihan varmasti kokeilla muidenkin lakkojen ja värien päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)