maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksyiset kilpailu kynnet

Adenina järjesti kynsilakkauskilpailun johon osallistuin. Näytti myös finaalipaikka näillä irtoavan :) Onhan se sekin jo jotain. Äänestys on käynnissä Adeninan facebook sivuilla.
Ensin olin suunnitellut maalaavaani vapaalla kädellä jonkin syksyisen maiseman kynsiin. No se ajatus oli hyvä siihen saakka kun aloin niitä tekemään. Ihan oikeesti mulla menee hermo kohta ton mun peukun kanssa! Murrr!!! Se vaan ei tunnu paranevan. Pistää mietityttämään pitäskö lähtee käymään lääkärissä uudestaan sen kanssa. Ei oo oikeesti enää normaalia toi että kun ottaa kynän/siveltimen käteen, niin koko käsi alkaa tärisemään. Niin älyttömän turhauttavaa.
No, kun se idea ei toiminut niin sitten mentiin leimaamisen puolelle. Kleancolor:in lakat ovat nyt useemmankin kerran mut yllättäneet sillä taipumuksellaan että värjäävät leimauslakkoja... no nyt ajattelin hyödyntää sitä ominaisuutta. Pohjalla on siis Kleancolor Metallic Mango, jonka päälle leimasin mustalla koko kynnen lehtikuvion. Jonka päälle sitten leimasin keltaisella leimauslakalla samaisen lehti kuvion eri kohtaan. Ja niinhän siinä kävi... aluslakka värjäsi keltaisista lehdistä ne kohdat jotka eivät olleet mustan leiman päällä :D
Musta ntuli ihan kivan syksyiset.
5 kommenttia:

 1. Mä mietinkin (näitä äänestäessäni), että miten nämä on tehty ja odottelin kuin kuuta nousevaa mistä blogista nousevat ylös. Ja täällähän nämä! :D Lehtikasakynnet :)

  Kannattaa käydä näyttämässä sitä kättä, kun ei ala parantumaan.. Mulle tuli mieleen jopa rannekanava-ahtauma (vai mikä tuo taas oli) kun luin sun oireita. Tietenkin toivotaan, että vaivat katoavat taivaan tuuliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestäsi :) Olen oikein kiitollinen siitä.
   Joo kaippa se on pakko kohta käydä näyttämässä tota kättä, eihän tästä mitään tuu ku ei pysty mitään tarkempaa piperrystä sen kans enää tekemään ja kun harrastus kärsii ltästä jo pahasti.

   Poista
 2. Nämä on ihanan syksyiset! Tunnistin heti sun kynsiksi sieltä Adeninan facebook-sivuilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Musta on kyllä kiva kun osa lukijoista tunnistaa jo mun käden jäljen :)

   Poista
 3. Täytyy sanoa että nämä ovat kyllä hienot! Täällä tykätään :-)

  VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)