lauantai 26. lokakuuta 2013

Hempeetä kerrassaan

Ja kuten kuvista voi huomata niin näemmä nää on todella vanhat kuvat kun kynnet ovat vielä kaikessa kauneudessaan pitkät. Nyyh... kasvaispa nää nyt äkkiä!
Jostain syystä en sitten ollut lakoista ottanut kuvaa... joten yritin muistella mitä näihin olin oikeen käyttänyt ja toivon mukaan nappasin oikeista lakoista kuvan nyt tuonne alemmas.
Elikkäs kynnet on "rakennettu" kerros kerrokselta näin...
Pohjalla on pinkkilakka jonka päälle lakkasin koristelulakalla ensin viistosti yhteen suuntaan harvakseltaan Kiss:n nail art lakalla viivoja, seuraavaksi toiseen suuntaan vino viivoja Golden Rosen nail art lakalla ja viimeiseksi Naturel 2way art pen:illa vielä ensimmäisten viivojen rinnalle toisest viivat. Annoin kuivua hyvin ja leimasin kahdelta eri leimauslaatalta kahdet koko kynnen leimat valkoisella leimauslakalla päälle. Päälimmäiseksi jälleen inm Out The Door pikakuivattaja ja kynnet olivat valmiit :)
Tämä leima on Mimax:ilta ostetussa XL-leimauslaatassa 30.

Ja tämä leima löytyy myös Mimax:ilta ostetusta XL-leimauslaatasta 39

Lakat ovat Essence free hugs, Golden Rose 103, Naturel 2 way art pen Pink ja Kiss Nail art Bikini Pink. Tummeni tui essencen lakka aika paljon noiden raitojen ansiosta, eikä todellakaan uskoisi että samainen lakka on pohjalla :D

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)