torstai 17. lokakuuta 2013

Syksyiset saven vihreät

Lakka on pyörinyt pidempää jo tuolla lakkalaatikossa. Noh tää on taas tämmöinen ruman kaunis lakka. Vihree pusero oli päällä niin oikeestaan siitä syystä valikoitui tällä kertaa kynsille. Peitti kahdella kerroksella täydellisesti, kuivuminen oli... tuskaisen hidasta! Koristelu oli tällä kertaa kynsitarroja ja tuollaista hopeahile lakkaa (2waylakka).
Ois taas pitänyt malttaa pidempää tuon lakan kuivumisen kanssa... mutta kiirus painoi päälle. Oma moka sano rahikainen :D Tarrat lähti isrvistelemään sen takia jonkin verran.


Lakat ovat siis Models Own Crace Green, Nail Star 2way hopea hile, kynsitarrat ovat ostettu todella kauan aikaa sitten MiMax:ilta, niitä ei enään näyttänyt olevan valikoimissa.

5 kommenttia:

 1. Ite omistan kanssa tuon vihreän enkä vieläkään ole päättänyt tykkäänkö siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää taitaa olla sellaisia sävyjä joka jakaa mielipiteitä taas voimakkaasti. Ite taidan olla vähän outo kun en esim.useimmista pinkeistä tai punaisista perusta. Tokihan niitäkin kyllä kynsillä näkyy aika ajoin, mut mihkään lemppariväreihen ne eivät lukeudu. Voisin muuten kuvitella, että tää sävy sopis useemman muun vihreen kanssa kivasti liukuvärjättyihin kynsiin :)

   Poista
 2. syksyisen vihreä :) .. ihan kiva sävy tähän vuodenaikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on muuten, ihan syksyinen sävy :) Mutta vähän vastarannan kiiski kun oon niin tekee koko ajan enemmän ja enemmän mieli lakata taas mahdollisimman kirkkailla väreillä :D Mutta pitäähän se välillä näitä syksy sävyjäkin kynsille kokeilla.

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)