sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Ystävälle alku syksyn lakkaus

Pyysin ystävääni käymään kun oli omilla kynsillä kiva lakkaus ja en halunnut niitä heti vaihtaa ja aiheita/kuvia tänne piti saada. Kiva kun on tälläisiä ystäviä jonka käsiä saan lainata :)
Lakaksi valikkoitiin CosMerya:lta ostamani Cuccio Colour Copper Show Stopper joka on siis metallinen mattalakka. Me tosin lakan päälle laitettiin vielä pikakuivattaja jolloin pinta jää kiiltäväksi.
Alla kuva kiekolta jossa lakka on vielä mattapintainen.

Lakka kuivuu siis super nopeesti! Kerroksia kynsissä on kaksi. Kun pintaan tosiaan laittoi vielä tuon päälyslakan niin lakassa oleva kultaisuus ja kimallus pääsi vielä paremmin esiin. Lakan sävyn takia valikoimme koristeluksi kultaisia sudenkorentoja ja katkenneen kynnen takia keskisormiin tuli vielä toisistaan erilaiset kukkaset. Mutta mielestäni lopputulos kuitenkin on tasapainoinen ja ystäväni ainakin tykkäsi siitä ja sehän on pääasia :)


Water decalsit olen ostanut Adenina:lta ja näitä mulla onkin ollut aikaisemmin hopean värisinä. Molemma ihan yhtä kivoja. Noi kukka decalsit oon joskus muinoin ostanut ebaysta. Empä ookkaan sieltä aikoihin mitään tilannut kun on noita koristeita vielä niin paljon käyttämättä :)

2 kommenttia:

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)