lauantai 9. marraskuuta 2013

Glitteriset aallot

Sain Adenina:lta testattavaksi Dependin glitterlakan nr. 280. Siitä se ajatus sitten lähti. Lakka on ns.topperi, eli pohjalakka jossa glitterit ovat on kirkas. No nyt kun mun kynnet ovat näin lyhkäiset ja kynnen kärki ei ole juurikaan sormenpäätä ylemmäs kasvanut, niin en näe mitään syytä ettei lakkaa voisi käyttää myös paljaalla kynnellä ihan pelkästään.
Joten lakkaa kynnelle vain sutimaan. Pari kerrosta sitä kynnellä on. Tässä vaiheessa aloin sitten pähkäilemään miten kynnet koristelisin :D Aika normaalia mulle nykyään, että aloitan vain jollain lakalla ja miten koristelun siinä matkan varrella. Päädyin valinnoissani laittamaan kynsille lisää Adenina:lta saatuja tuotteita. Mähän sain edellisenä kuukautena kuuden satsin water decalseja. Näihin kynsiin pääsi siis yhdet niistä. Upeat hopeiset aallot ( C076). Nyt kun aiheeksi valikoitui ns.vesi niin päätin töpötellä vielä kynnen toiseen reunaan turkoosia glitter lakkaa. Tää lakka on oikeesti two way lakka joka on alkanut jo menemään sellaiseksi ettei enään levity kunnolla ja muodostaa levitys vaiheessa "siimoja", mutta töpöttelyssä näyttää vielä toimivan ihan ok. Tarttis varmaan hävittää sekin kohta puoliin. Mutta alla siis kuvia eri valotuksissa jälleen :)


Lakat näkyvät tässä ja ovat siis: Depend nr. 280, Nails Star two way turkoosi glitter ja inm Out The Door pikakuivattaja.
Täydestä water decals arkista kuva C076 (muistimpas kerrankin räpsäistä kuvan ennen leikkelyä).

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos oiken paljon. Mä tykkäsin kans näistä. Tuli silleen kevyen oloiset näistä :)

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)