keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Granaattimaiset kynnet

Sain 12 purkkia erilaisia kynsikoristeita Mimax:ilta testattavaksi ja näille kynsille pääsi ensimmäisenä neliön malliset neon keltaiset niitit. Alla kuvia vielä kaikista koristeista. Väriksi valikoitui tällä erää toinen mun lempiväreistäni parissakin sävyssä ja vähän neon keltaista kärkiin :D
Leimaamisesta on näemmä tullut mulle enemmän tapa jo. On vaan niin simppeli tapa koristella kynnet ja sillä saa mun mielestä erittäin näyttäviä kynsiä aikaiseksi.
Pohjalla on siis liukuvärjäämällä tehdyt lakkaukset. Päällä koko kynnen leima Mimax:ilta ostetusta XL-leimauslaatasta Apipila 02. Kuvio on siis niin kuin näette, leimattu mustalla leimauslakalla.


Lakat ovat kuvassa laitto järjestyksessä. Wet n wild SaGreena the Teenage Witch, Yssy 49, Orly Glowstick ja Color Club Daisy Does It. Kuvassa myös neon keltaiset neliö niitit ja Xl-leimaus laatta.

No niin ja alla kuvia kaikista saamistani kynsikoristeista. Melkoinen valikoima voisin sanoa. Niitit ja hileet ovat ehdottomasti näistä lemppareitani. Mullahan ei entuudesta olekkaan ollut näitä neon värisiä niittejä. Lähinnä vain ihan perus värisiä ja metallin eri värejä. Kiva lisä siis valikoimiin :) Paljetteja mulla on mutta niistäkin vain niitä yleisempiä kuten tähdet jne. Niitä tuli noiden geelien kanssa enemmän käytettyä, mutta mikäpä niitä estää käyttämästä pelkkien lakkauksien kanssakaan :) Näitä sitten varmasti tulette näkemään tulevissa lakkauksissa.

paljetit ja hileet

neon niitit
Nimettömistä tuli mieleen jostain syystä granaatit vaikka värit eivät ole yhtään sinne suuntaankaan. Näillä kynsillä osallistuttiin taloyhtiön syystalkoisiin ja hommattiin muutamia rakkuloita käsiin :D Vaan olipa kynnet kuitenkin kuosissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)