sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Halloween meni jo... mutta mun kynnet tulevat vasta tässä

Kahdet kynnet kertaheitolla tällä erää... myöhässä kun ovat niin en viitsi sitten enää niitä eri postauksiin laittaa. Piti tehdä oikeesti useammatkin mutta tiesin että näin käy, jotenka annoin kaksien riittä. Ens vuonna sit taas useemmat :)
No nää ensimmäiset on pimeessä hohtavat ton "ällö-liman" osalta :D
Pohjalla on China Glaze Liquid Leather, päälle oon maalannut valkoisella akryylivärillä nuo roikkuvat klimpit, korostin niintä hieman Mia Secret 2 in 1 Nail Art Green lakalla. Päälimmäiseksi sitten lakkasin O.P.I:n Zom-body to Love pimeässä hohtavaa lakkaa. Päälle jälleen kerran inm.


Sitten seuraavat kyntehet... Idea oli kai ihan jees ja toteutus ei tällä kertaa ihan niin jees :D Noh, tosiaan keskisormet molemmissa käsissä pääosissa. Vasempaan maalasin kuuta ulvovan suden... kai sen siksi tunnistaa? Oikeessa kädessä on sitten kummitustalo/kartano ja se onkin sitten leimattu käsin maalatun kuutamon päälle. Laatta on Adenina:lta saatu testaukseen... BM-224 :)

Jaa pitäsköhän vielä kertoa noista muista kynsistä? Ne siis kai on olevinaan jonkin sortin oksia... jotka eivät näkyneet tummansinisen lakan päällä mustina juur mihkään ja sitten lisäsin valkoista... vika tikki! Jonka päälle lisäsin sitten vielä Color Club Magic Attraction lakkaa. Pohjalla oleva lakka on Wild and Crazy Vampire w244.
Että tämmöiset kynnet tänä vuonna vain.

6 kommenttia:

 1. Noi ekat vihreät on hienot, ja toi kuuta ulvova susi vasta hieno onkin!!!

  VastaaPoista
 2. Nuo ylemmät on upeat, tulee mieleen Ghostbustersissa se ihana vihreä mönjä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritystä tosiaan yritin saada saman väriseksi kuin se "mönjäolio" on, mut nää jäi kyl hieman vaaleemmaks. Punaisetki vois olla ihan jees, mut niitä näky melko monella olevan joten valkkasin sit ton liman aiheeksi :D

   Poista

Kommentit ovat tervetulleita olivat ne sitten risuja tahi ruusuja, kunhan ovat asiallisia :)